ye-logo.v1.2

На розширення стаціонарного відділення Хмельницькому протезному підприємству не вистачає 4 мільйони гривень

Здоров'я 2486
Закладу потрібні гроші на розширення відділення
Закладу потрібні гроші на розширення відділення. Фото: автора

На підприємстві хочуть створити 24 ліжко-місця.

Для того, аби розширити стаціонар, Хмельницькому державному експериментальному протезно-ортопедичному підприємстві необхідно 4 мільйони гривень. Про це повідомив директор закладу Ігор Ліщук.

За його словами, відділення з початком війни вже й так розширили з 12 на 18 ліжко-місць. Тепер вже зібрали необхідні документи, щоб створити створити 24 ліжко-місця.

«Коли почалася війна, ми говорили про те, що треба розширювати підприємство. І зараз держава бере основний напрямок – це протезування, ортезування і реабілітація. Ми розробили проектно-кошторисну документацію на 24 ліжко-місця, щоб додати ще щось, зробити надбудову. За рахунок підприємства проведені всі експертизи, і на сьогодні повністю готова технічна документація, щоб це впроваджувати», - зазначив він.

Сюди приїжджають люди з інших областей

Разом з тим Ігор Ліщук зауважив, що для впровадження нововведення необхідно до 4 мільйонів гривень. Таких коштів підприємство не має.

«Будемо звертатися до облдержадміністрації та Мінсоцполітики, щоб допомогли. Самостійно побудувати таку частину ми не можемо», - сказав він.

За словами директора підприємства, через стаціонар закладу пройшло 374 людини з інвалідністю, з них 50 відсотків – це діти, які навіть приїжджають із сусідніх областей.

Нагадаємо, раніше директор зустрівся з громадськістю і пояснив, чому на підприємстві простоює обладнання за понад 2,5 мільйона доларів.

Коментарі:

МРТ КТ Хмельницький 18.05.2017 22:23

https://xn----ttbeqkc.xn--j1amh/ Медичний центр МРТ КТ Ультрадіагностика 0671200165 або 654065

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую