ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

ТОП-8 найсмачніших млинців до Масляної

19 Лютого 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 7585
Рецептів млинців та оладок багато не буває!
Рецептів млинців та оладок багато не буває! Фото: автора

За народним повір’ям, чим більше млинців ви з’їсте протягом масляного тижня, а цього річ це 20-26 лютого, тим щасливішим буде рік.

А ще досвідчені господині кажуть, що рецептів млинців багато не буває. Цей смаколик полюбляють і старі, і малі. А можливість експериментувати з начинками, робить цю страву по-справжньому народною. Напередодні свята Масляної я склала рейтинг найцікавіших рецептів млинців, оладок та панкейків. Кожен рецепт має свої переваги й перевірений мною та моїми домашніми гурманамиwink Оскільки у нас попереду цілий тиждень поїдання млинців, то буду дуже рада якщо бодай якийсь із цих смаколиків припаде вам до душі!

  1. Млинці з картоплею під «чарівним» оселедцевим соусом

Вишукана інтерпретація улюбленої страви дитинства «Картопля в мундирі з оселедцем». Такі млинці в моїй сім’ї належать до категорії «найулюбленіших страв». І це не зважаючи на те, що і чоловік, і син, невиправні солодкоїжки й воліють їсти млинчики із солодкими начинками. Особисто я, коли вперше спробувала цю страву, зрозуміла, що закохалася у неї назавжди! З'їдаються миттєво, а в очах домочадців залишається лише німе запитання: «Коли повториш?»

Рецепт тут: http://ye.ua/gurman/27279_Mlinci_z_kartopleyi_pid_charivnim__oseledcevim_sousom.html

 

 

  1. Ідеальний рецепт тонких млинців для фарширування

Млинці виходять тонкими, еластичними й дуже смачними. Звісно, всі млинці складаються з борошна, яєць та молока, але пропорції у всіх різні. Тому і млинчики виходять теж різними. Цей рецепт прижився у нас давно й коли я хочу приготувати млинці з начинками, то використовую саме його. Вони не рвуться й ніколи не прилипають, хоча й смажаться на сухій сковорідці.

Рецепт тут: http://ye.ua/gurman/27250_idealniy_recept_tonkih_mlinciv_dlya_farshiruvannya.html

 

 

  1. Оладки на дріжджах і сироватці «З добрим ранком!»

Пишні, ніжні, рум'яні - ну просто ідеальні! Після приготування домашнього маскарпоне у мене залишилася «безхозна» сироватка, тож довелося терміново вигадувати спосіб її утилізації. А що може бути краще, ніж спокусливий ванільний аромат смажених оладок у вихідний день зранку? Мої домашні прокидалися й бігли на цей запах як у рекламі кавиlaughing Не розчарував і зовнішній вигляд страви: оладки виходять дуже пишними, рум’яними, ну просто ідеальними!

Рецепт тут: http://ye.ua/gurman/23897_Svyatkuyemo_Maslyanu__oladki_na_drizhdzhah_i_sirovatci_Z_dobrim_rankom_.html

 

 

  1. Млинцевий шоколадний пиріг-равлик із карамельно-горіховою начинкою

Можна приготувати цей десерт із будь-якими начинками за вашим смаком: з сиром, яблуками, ягодами, маком тощо. Здавалося б, звичайні млинчики, а в результаті виходить смачний і дуже ефектний пиріг до будь-якого чаювання.

Рецепт тут: http://ye.ua/gurman/23889_Svyatkuyemo_Maslyanu__mlinceviy_shokoladniy_pirig_ravlik_iz_karamelno_gorihovoyi_nachinkoyi.html

 

 

  1. Млинці на пиві тонкі та мереживні

Цей рецепт вирішує два питання — як приготувати смачні млинці та куди подіти склянку пива, яка залишилася після вечіркиtongue-out Млинці виходять тонкими й дуже смачними. Аромат пива не відчувається взагалі, але воно дає гарний колір і ажурність. Якщо ж ви не любите цей хмільний напій і у вашому холодильнику воно гість рідкісний, то можна замінити його мінералкою або квасом.

Рецепт тут: http://ye.ua/gurman/23857_Svyatkuyemo_Maslyanu__mlinci_na_pivi_tonki_ta_merezhivni.html

 

 

  1. «Правильні» американські панкейки

Ці млинчики кардинально відрізняються від бабусиних оладок. Це ціла філософія сніданків, сотні соусів і начинок, різні форми й смаки. Ще рік тому я готувала щось на кшталт пласких пляцків й щиро вірила, що це у мене такі панкейки. Але потім випадково натрапила на одне американське кулінарне шоу, після перегляду якого у мене буквально розплющилися очі. Панкейки у виконанні якогось-там поважного шеф-кухаря виявилися величезного розміру й фантастичної пишноти. Такої смакоти я не їла давно – товстенькі, пухкенькі з красивою рум'яною скоринкою й дуже ніжні. Текстура навіть більше нагадує бісквіт, ніж млинець. Викидайте всі свої замітки з рецептами панкейків, тому що сьогодні у вас з'явиться той єдиний, який ви безперечно оціните.

Рецепт тут: http://ye.ua/gurman/22696_Pravilni__amerikanski_pankeyki.html

 

 

  1. Бананові оладки на кефірі

Це чудовий варіант сніданку для всієї родини. Оладки надзвичайно смачні, а готуються швидко й без проблем. Якщо подавати цю страву, доповнюючи її різними ласощами, до прикладу, варенням, шоколадом, згущеним молоком, сметаною або фруктами, вона ніколи не набридне. Бананові оладки на кефірі виходять пишними, ніжними, з легкою повітряною структурою.

Рецепт тут: http://ye.ua/gurman/21862_Bananovi_oladki_na_kefiri.html

 

 

  1. Млинці-роли «Ідеальне тріо»

Різноманітність кольорів, смаків та структури... І все це про один млинчик, проте потрійний. Як на мене, тісто дуже вдале. Також сподобався смак. А маленькі вередливі «неїжки» будуть точно у захваті від зовнішнього вигляду.

Рецепт тут: http://ye.ua/gurman/21273_Mlinci_roli_idealne_trio_.html 

 

оладки млинці та сирники, кулінарний рейтинг, топ-8 наймачніших млинців для Масляної, Масляна

Коментарі:

  Так  Ні, дякую