ye-logo.v1.2

У Міноборони України відзначили медаллю хмельницького лікаря-волонтера

Суспільство 2412
Ігоря Світака нагородили медаллю "За сприяння Збройним Силам України".
Ігоря Світака нагородили медаллю "За сприяння Збройним Силам України".. Фото: kultura.km.ua

Нагородили медика цього тижня, під час заходів присвячених 500-річчю Реформації.

Волонтера АТО, завідувача поліклініки Хмельницького обласного онкологічного диспансеру Ігоря Світака нагородили медаллю "За сприяння Збройним Силам України".

Цією медаллю нагороджуються військовослужбовці військових формувань, створених відповідно до законів України, працівники Збройних Сил України, а також інші особи за значний особистий внесок у справу розвитку Збройних Сил України.

Також під час круглого столу, який відбувся у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці обговорили співпрацю в проведенні тематичних наукових, просвітницьких, виховних та культурно – мистецьких заходів з нагоди 500-річчя Реформації.

Особливу увагу приділили проведенню Всеукраїнській науково-краєзнавчій конференції “Стародавній Меджибіж в історико-культурній спадщині України: релігія і церква як чинник історичних та суспільних процесів Східної Європи”. Ця конференція увійшла до плану заходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України та відбудеться у жовтні поточного року на базі державного історико – культурного заповідника “Межибіж”.

Особливу увагу учасники приділили проведенню Всеукраїнській науково-краєзнавчій конференції “Стародавній Меджибіж в історико-культурній спадщині України: релігія і церква як чинник історичних та суспільних процесів Східної Європи”.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую