ye-logo.v1.2

Міс глядацьких симпатій не їсть солодкого, займається танцями і готується взяти реванш

Культура 3571
Дівчина обожнює танцювати
Дівчина обожнює танцювати. Фото: з домашнього архіву Вікторії

Вікторія Бойко не отримала корону «Шкільної красуні – 2017», але за версією читачів сайту «Є» саме вона стала найкращою школяркою Хмельницького.

На конкурсі «Шкільна красуня – 2017» перемогу здобула 11-класниця Лоліта Пилипчук. Але за результатами опитування на сайті «Є», кращою стала Вікторія Бойко: за дівчину проголосувало більше 11 тисяч людей. 

Вікторії 13 років, вона навчається у 8 класі СЗОШ № 12, бере уроки англійської, займається танцями і співає.

Каже, що дуже хотіла взяти участь у цьому конкурсі, тож коли їй запропонували, погодилася не вагаючись. І якби не участь у «Шкільній красуні», писала б зараз наукову роботу з хімії. Це, до речі, не відмовка, бо хімія – один з улюблених предметів дівчини.

А танцями Віка займається ще з дитячого садочка. Декілька разів навіть брала участь у конкурсах закордоном – двічі у Польщі і один раз у Болгарії. Тож коли потрібно було продемонструвати якесь вміння, дівчина підготувала танцювальний номер.

Віка зізналася, що Лоліту Пилипчук, переможницю конкурсу, як конкурентку не розглядала, а суперницями вважала Зоряну Ганжу, яка стала другою віце-міс, і Аріану Голіняк.

Зі слів школярки, з Зоряною вони боролися ще в онлайн-голосуванні, і відрив між ними склав трохи більше 600 голосів. А от те, що Аріана не увійшла в трійку лідерів, неабияк здивувало усіх конкурсанток.

Попри те Віка каже, що на конкурсі конкуренції між дівчатами не було зовсім.

«Ми усі подружилися. Навіть під час фіналу підтримували одна одну, обіймалися і фотографувалися. Нам подарували різні сертифікати, і я навіть домовилася з однією дівчинкою, що разом ходитимемо у спортзал» – поділилася школярка.

 

Віка розповіла, що підготовка до «Шкільної красуні – 2017» забрала багато часу, але цей місяць став для неї справжнім відпочинком.

«В мене дуже завантажений день. Я ходжу на англійську, на танці, а в першому семестрі ходила ще на співи. Бувало так, що після школи бігла до вчительки вокалу, потім запізнювалася на танці, а ще як англійська була, то приходила додому після 8 вечора. І ще уроки потрібно робити... Це зараз я тільки по сцені ходила, а так відпочити можу лише на вихідних» – поділилася школярка.

На конкурсі Віку підтримували друзі і однокласники.

У вихідні дні, коли дівчина може нарешті відпочити, ходить у басейн і готує вечерю для рідних.

«Я обожнюю воду, і от година мого релаксу це під час плавання. Тому намагаюся ходити в басейн кожні вихідні.
А ще люблю куховарити. За рецептом можу приготувати будь-що, але єдине, що роблю майже ідеально, це суші. Навіть мамі на день народження їх готувала замість торту. Бо солодощі я не люблю, тому й не готую. І мені вже краще шматок м’яса подарувати, аніж торт» – сміється дівчина.

Школярка отримала приз від редакції сайту «Є».

Насправді Віка дуже засмутилася, що не зайняла призове місце на конкурсі. Каже, що їй завадило хвилювання. Але вже наступного року дівчина хоче взяти реванш.

«Не знаю, чи можна буде взяти участь у цьому конкурсі наступного року, але я дуже хочу прийти і все ж таки здобути перемогу. Мама каже, що потрібно працювати над собою і рухатися вперед. У цьому я з нею повністю погоджуюся» – розповіла Вікторія.

Дівчина ще не визначилася з професією, але точно знає, щоб чогось досягти, потрібно розвиватися. Саме тому у неї так багато захоплень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую