ye-logo.v1.2

У Славуті 52-річний чоловік під час застілля вбив свого товариша, а тіло сховав у поліетиленовий пакет

Кримінал 1915
Вбивство сталося 17 лютого у райцентрі Славута
Вбивство сталося 17 лютого у райцентрі Славута. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Через травму ноги чоловік не зміг самотужки винести тіло з квартири.

У п'ятницю, 17 лютого, у Славуті 52-річний чоловік вбив свого товариша під час спільного розпиття спиртного. У Нацполіції області кажуть, що підозрюваний намагався замести сліди злочину, але коли зрозумів, що самотужки йому це зробити не вдасться, повідомив про вбивство до місцевого відділу поліції.

“Підозрюваний разом із 44-річним потерпілим розпивав у себе вдома спиртне. У ході застілля між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Підозрюваний схопив зі столу ножа і наніс декілька ударів опоненту в шию та груди, від чого останній помер на місці. Після скоєного зловмисник спокійно заснув, а потім, зрозумівши, що накоїв, почав замітати сліди злочину: ретельно помив підлогу і закривавлені речі, а тіло поклав у великий поліетиленовий пакет для сміття і замотав скотчем”, - додають правоохоронці.

Підозрюваний хотів позбутися його, але через травму ноги не зміг винести тіло з квартири. Зрозумівши, що приховати злочин не вдасться, він повідомив про те, що сталося до поліції.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК та оголосили йому про підозру за частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую