Гаряча тема:
- Війна
Неймовірно смачні млинці з такою ніжною і ароматною начинкою, що вона нікого не залишить байдужим! Поєднання тонких ноток лимона й кориці творить дива і слинка виділяється уже в процесі приготування.
Інгредієнти:
Тонкі млинці, приготовані за улюбленим рецептом (я рекомендую скористатися: «Ідеальний рецепт тонких млинців для фарширування»),
Для начинки:
3 солодких яблука,
1 ст. л. лимонного соку,
1 ч. л. кориці,
2 ст. л. вершкового масла,
2 ст. л. меду (або цукру),
2 ст. л. червоного напівсолодкого вина,
лимонна цедра,
2 солодких ванільних сирка,
1-2 ст. л. густої жирної сметани
Приготування:
Спекти млинці й дати їм повністю охолонути.
Для начинки: яблука почистити, нарізати кубиками. Масло розтопити з цукром і нагрівати (не мішаючи!) доти, поки суміш не стане карамельного кольору. Додати яблука і корицю, трішки протушкувати. Влити вино, лимонний сік, притрусити цедрою лимона. Обсмажувати 5-6 хвилин (рідина має трішки випаруватися). Яблучну начинку повністю охолодити.
В блендері збити ванільні сирки та сметану до однорідності.
Змішати обидві начинки.
На кожен млинець щедро викладати сирно-яблочну суміш по всій поверхні.
Згорнути рулетиком (начинка буде спочатку трішки рідкуватою, але в холодильнику застигне).
Скласти млинці у каструльку чи миску й поставити в холодильник на декілька годин, щоб сирна маса трішки схопилася.
При подачі нарізати млинці навскоси й полити карамельним топінгом.
Можна прикрасити ягідками чи листочками м’яти.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: