ye-logo.v1.2

Санаторієм «Товтри» керуватиме колишній голова адміністрації?

Економіка 3884

На посаду керівника КСКП «Товтри» претендує Олег Смиц, голова Городоцької райдержадміністраці 2001-2004 років

14 грудня Хмельницький апеляційний суд виніс остаточне рішення щодо визнання законних дій державного реєстратора у справі про колективне санаторно-курортне підприємство «Товтри». Відтак, головою комісії по реформуванню, а відповідно і керівником КСКП «Товтри» є Олександр Пуримчук, призначений рішенням зборів засновників у березні цього року. Як повідомив Валерій Чайковський, заступник керівника КСКП «Товтри» з комерційної діяльності, того ж дня державний реєстратор внесла до державного реєстру той самий статут, але вже з новим керівником. «Ним, згідно протоколу зборів засновників, якого ніхто не бачив, став Олег Смиц, – повідомив Валерій Олександрович. – А вже через три дні була спроба представити нового керівника колективу». Однак, за словами Валерія Чайковського, люди при зустрічі згадали «старі гріхи» колишнього керівника району і після кількагодинних переговорів, не дійшовши згоди, роз’їхалися ні з чим. «Єдине, про що домовилися, – каже пан Чайковський, – це про нову дату переговорів, на четвер 23 грудня. Основне, чого ми хочемо, щоб нам не нав’язували керівника. Колективу з ним працювати і нехай люди обирають того, кому вони довірятимуть і хто ними керуватиме».
До речі, після останньої зустрічі в санаторії засновників, колективу та представників державної влади нічого не змінилося. Тоді на зустрічі було вирішено створити комісію і провести повне обстеження господарської діяльності попереднього керівника Василя Коциби (про це йшлося «Є Поділля» №47 від 25.11.2010). Однак, працівники санаторію стверджують, що така комісія створена не була, все залишилося тільки на словах.
Більше того, з тих пір в санаторії двічі відключали газ (це при тому, щотам відпочивають лююди). Але після сплати авансових платежів в сумі 75% від місячної кількості споживання газу, його таки включили. «Ми продовжуємо працювати у звичному режимі», – стверджує Валерій Чайковський.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую