ye-logo.v1.2

У Хмельницькому п’яний водій влаштував перегони з патрульними

Кримінал 1959
Патрульні ганялися за порушником
Патрульні ганялися за порушником. Фото: з архіву

Порушника таки вдалося впіймати.

 Хмельницькі патрульні ганялися за нетверезим водієм, який втікав від них на великій швидкості. Це трапилося вчора вранці, 21 лютого.

За інформацією патрульних, про те, що водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння сів за кермо автомобіля, повідомили свідки. Реагуючи на звернення, поліцейські виявили автомобіль «ВАЗ». Чоловік, який був за кермом, порушуючи правила дорожнього руху, почав швидко утікати від правоохоронців. Щоб зупинити порушника, його автівку заблокували два екіпажі патрульних.

«Тест на стан алкогольного сп'яніння показав 2,73 проміле, при максимальній допустимій нормі в Україні 0,2 проміле», - наголосили в патрульній поліції.

На водія склали відразу три адміністративні матеріали: за керування транспортним засобом без посвідчення водія, за перебування в стані алкоголю сп'яніння під час керування та за невиконання вимоги про зупинку.

За інформацією патрульної поліції, у Хмельницькому цього року лише за січень і половину лютого патрульні зупинили 122 водії напідпитку.

Нагадаємо, в обласному центрі за водіння у нетверезому стані судять підполковника прикордонної служби. Якщо суд визнає його винним, офіцера звільнять.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую