ye-logo.v1.2

Чому гаражні ворота Ryterna у Хмельницькому ­– вибір покупців 2016 за версією компанії "Брама Маркет"? На правах реклами

Суспільство 1680

Минулого 2016 року найбільше наших клієнтів купили саме ворота від литовського виробника Ryterna. У чому причина такої популярності? Оптимальне поєднання ціни та якості, та проте це ще не все.

Минулого 2016 року найбільше наших клієнтів купили саме ворота від литовського виробника Ryterna. У чому причина такої популярності? Оптимальне поєднання ціни та якості, та проте це ще не все. Ми вам розповімо, чому гаражні ворота Ryterna найкращі та впевнено тримають лідируючі позиції по продажам. Читайте відгуки на секційні ворота на нашому сайті.

Яку конструкцію мають гаражні ворота Ryterna у Хмельницькому?

  • Полотно, що складається з окремих секцій.
  • Металеві напрямні.
  • Фурнітура.
  • Механізм роликовий.

Ми можем стверджувати, що міцні та надійні елементи конструкції – це запорука тривалої та якісної роботи воріт. Тепер ми розглянемо детальніше кожну складову конструкції гаражних воріт Ryterna.

Сандвіч-панель гаражних воріт Ryterna у Хмельницькому, характеристики

Сандвіч-панелі для більшості гаражних воріт виробника Ryterna мають товщину 40 міліметрів, виготовляються зі спеціально запатентованого профіля з системою захисту від защипування кисті, відповідно до нормативів EN 12604.

Матеріал для сандвіч-панелі поставляється від європейського виробника та має товщину від 0,4 міліметрів до 0,7 міліметрів, залежно від фурнітури. Полімерне покриття – не менше, ніж 25 мкм. Поліуретан для наповнення високої щільності – 47-49 кг на метр кубічний.

Металеві напрямні на гаражні ворота Ryterna у Хмельницькому

Важлива технічна перевага автоматичних гаражних воріт Ryterna – це надійні та міцні напрямні. На гаражні ворота застосовуються вертикальні та напрямні кути для напрямних від 1,5 міліметрів. Для промислових моделей воріт, до речі, не менше, ніж 2 міліметри. Щоб добрати належні ворота, виробник воріт у Хмельницькому створив більше, ніж 10 варіантів напрямних. У нас ви можете купити підйомні ворота недорого за доступною ціною, вигідні щоденні акції для вас.

Особливості фурнітури воріт гаражних Ryterna у Хмельницькому

Щоб зібрати секції в цілісне полотно, користуються бічними та внутрішніми оцинкованими петлями. На кожному елементі фурнітури методом тиснення наносять логотип компанії. Бічні кронштейни мають тримачі роликів, що регулюються та особливий кут нахилу для гарантії зручного монтажу та довгого строку служби. Ми пропонуємо виробництво ролетних воріт на вигідних умовах.

В конструкції воріт застосовані лише повноцінні ролики з шарикопідшипником, довжиною 115 міліметрів, чи 195 міліметрів. В роботі ці елементи помірно розподіляють вагу за всією довжиною.

Механізм балансування на гаражні ворота Ryterna у Хмельницькому

Баланс конструкції можливий за рахунок пружини торсійної, або за рахунок пружин розтягнення. Торсійна пружина з цинкуванням працює за принципом скручування та виготовляється за індивідуальним розміром по заводській програмі. На гаражні ворота виконання Ryterna R40 замість торсіону користуються замкненими коробами з пружинами-еспандерами, по 2 у кожному коробі.

Система пружини в пружині функціонує на стиснення та захищає полотно воріт від падіння, якщо розірветься одна з пружин.

Звичайно ж, оцінити цей продукт можна за довгого терміну використання, компанія Ryterna на ринку України – більше 13 років. Продукт, перевірений часом.

З компанією «БРАМА МАРКЕТ» вас чекає вигідне співробітництво. Ви можете у нас недорого купити гаражні брами від Ryterna. АКЦІЯ! З 21 лютого по 28 лютого замовляйте гаражні ворота Ryterna, а монтаж для вас у подарунок.

Мережа салонів автоматичних воріт по Україні «БРАМА МАРКЕТ» - Хмельницький, Тернопіль, Львів. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую