ye-logo.v1.2

Активісти, які перекривали рух на Західно-Окружній, домовились про переговори із владою

Суспільство 2127
Акцію тимчасово призупинили
Акцію тимчасово призупинили. Фото: скрін з YouTube

Рух перекривали біля регіональної митниці.

Учора, 22 лютого, у Хмельницькому активісти ГО «Громадський контроль Поділля» перекривали рух на Західно-Окружній. В ефірі телеканалу “TV7” мітингувальники повідомили, що така акція проводилась ще у 10 областях України. Основна ціль — домогтися розмитнення авто на іноземних номерах за ціною 300-500 євро, тобто такою, як є у Європі.

Також, серед цілей діяльності громадської організації — домогтися легалізації авто на європейських номерах і можливість отримати кожному українцю доступне авто.

Рух транспорту перекривали з 7.00 години ранку. У патрульній поліції міста кажуть, що вільно транспорт почав рухатись ближче до вечора.

Сьогодні, 23 лютого, голова ГО «Громадський контроль Поділля» Микола Нечиталюк повідомив, що акцію ще не завершили, а лише домовились про переговори із владою.

“Акцію ми ще не завершили, але тимчасово відновили рух. Я зараз на переговорах у Хмельницькій ОДА. Ми вирішили запропонувати владі сісти за стіл переговорів аби вирішити це питання. Активісти зараз стоять на місці перекриття, якщо влада не буде йти з нами на діалог, акція відновиться”, - зазначив Микола Нечиталюк.

Сайт “Є” слідкуватиме за розвитком подій та результатами переговорів. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую