ye-logo.v1.2

В Ізяславі п’яний чоловік вдарив свого товариша ножем у груди

Кримінал 1422
Зловмисник запевняв правоохоронців, що сам хотів здатися
Зловмисник запевняв правоохоронців, що сам хотів здатися. Фото: pravda.if.ua

Наразі потерпілий у важкому стані перебуває в лікарні.

Сталося це учора, 22 лютого, в одній із квартир по вулиці Шевченка. Про чоловіка з проникаючим ножовим пораненням до поліції повідомив диспетчер швидкої допомоги. Як виявилось, у 45-річного господаря внаслідок удару ножем було пошкоджене серце і легені. Тож чоловіка у вкрай важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

«Правоохоронці, які виїхали на місце події, з’ясували, що до вчинення злочину причетний 40-річний мешканець Ізяславського району, який останнім часом жив у потерпілого. Обидва ніде не працювали і систематично зловживали спиртним. Під час чергового застілля між чоловіками виникла суперечка, під час якої зловмисник вдарив свого опонента кухонним ножем у груди.

Злякавшись того, що накоїв, він поприбирав, приховавши деякі сліди злочину, після чого залишив квартиру. На виході зустрів сусідку, якій сказав, що його товаришу погано. Та, у свою чергу, викликала "швидку"» – повідомили у секторі комунікації обласної поліції.

Правоохоронці розшукали зловмисника на одній з прилеглих вулиць. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння і казав, що уже збирався йти здаватися.

Його затримали, а за фактом злочину відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує від 7 до 15 років ув'язнення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую