ye-logo.v1.2

Хмельницькі комунальники почали «війну» з «групами смерті»

Суспільство 3181
Якщо хмельничани бачили подібні написи, який був біля Мисливства та рибальства, то їх просять повідомити до управління благоустрою
Якщо хмельничани бачили подібні написи, який був біля Мисливства та рибальства, то їх просять повідомити до управління благоустрою. Фото: автора

На один напис, який може рекламувати потенційно небезпечну групу в соцмережах, у місті стало менше.

Небезпечні ігри, завдання до яких українські підлітки отримують в соціальних мережах, продовжують непокоїти суспільство. Особливо, коли з’являється інформація про нові випадки спроби суїциду.

Так, нещодавно начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко повідомив, що в столиці двоє дівчаток пішли з дому, бо отримали останнє завдання у «групі смерті»: стрибнути із багатоповерхівки. «На щастя, одну ми швидко знайшли. На пошуки іншої було задіяно більше 200 працівників поліції: знайшли через кілька годин на 16 поверсі будинку, із ознаками переохолодження. На руках і ногах - вирізані малюнки, символи, слова... Врятували, передали лікарям і батькам. З нею працюють поліцейські психологи», - повідомив правоохоронець.

Що це за групи, яку небезпеку вони несуть та як уберегти свою дитину від небезпечного впливу? Сайт «Є» писав про це у матеріалі «Групи смерті»: тисячі підлітків з Хмельниччини та поради психолога». Навіть навели фотофакт того, що в центрі Хмельницького на одному з будинків намальована назва однієї з небезпечних груп. І ось, отримали, так би мовити, реакцію комунальних служб міста. Цифри, які майже рік пропагували суїцидну гру, замалювали. Утім, за нашими даними, у місті є ще подібні написи.

Напис замалювали. І хоч його можна розгледіти, але він вже не так привертає увагу.

У міській раді просять усіх небайдужих хмельничан, які побачать написи «4:20», «синій кит», російськомовний «Разбуди меня в 4.20» тощо, звертатися до управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста. Це можна зробити як особисто (управління знаходить на Кам’янецькій, 74), так і за телефонами 65-73-24, 65-23-64, 69-95-73.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую