ye-logo.v1.2

З прикордонної академії у Хмельницькому урочисто випустили 126 офіцерів

Суспільство 2311
Дипломи вручав заступник Глави Держприкордонслужби
Дипломи вручав заступник Глави Держприкордонслужби. Фото: автора

Це вже 24 випуск в навчальному закладі.

 У Хмельницькому сьогодні, 25 лютого, відбувся випуск 126 офіцерів-прикордонників. Серед них 50 магістрів, а 76 – військовослужбовці за контрактом, які отримали дипломи бакалавра.

Як зазначив перший заступник Глави Держприкордонслужби Василь Серватюк, який завітав на випуск, вже понад 10 тисяч випускників академії займають відповідальні посади у відомстві.

«Близько 4300 офіцерів-випускників виконували завдання у зоні АТО. З них 38 відзначено державними нагородами. На жаль, загинуло 14 випускників академії», - сказав генерал-лейтенант Василь Серватюк.

За його словами, це вже 24 випуск офіцерів-прикордонників з академії у Хмельницькому. На думку генерала, в теперішніх умовах війни – це мало. Оскільки зараз державний кордон в першу чергу треба захищати, і прикордонники мають бути професійно підготовленими і патріотично налаштованими.

З академії випустили 126 офіцерів-прикордонників

«Я сподіваюся, що ця невелика група випускників різного рівня, які завершили навчання і відбувають на кордони, з честю будуть виконувати свої обов’язи. Географія, де вони працюватимуть, дуже широка. Це і Луганський, Краматорський, Донецький прикордонний загони та інші. Багато випускників нестимуть службу і на західному кордоні, де є протиправна діяльність», - наголосив перший заступник Глави Держприкордонслужби.

Випускників вітали керівники 

Лави прикордонників поповнять офіцери з різними спеціальностями. Випускники навчалися на факультеті підготовки керівних кадрів, охорони і захисту кордону, правоохоронної діяльності, іноземних мов та інших. Як відзначили в навчальному закладі, наступний випуск святкуватимуть вже у травні.

Перший заступник Глави Держприкордонслужби привітав із завершенням навчання

Ректор академії потис руки випускникам і вручив документи

Навчання для офіцерів закінчилося, тепер - на кордон

Вручали дипломи магістра і бакалавра

Прикордонники отримали нагороди і чергові звання

Фото на згадку 

Дипломи вручали з музикою

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую