ye-logo.v1.2

Сергій Притула передав два комплекти водолазного спорядження для саперів до Кам’янця-Подільського

Суспільство 1975
Притула продовжує допомагати військовиим саперам
Притула продовжує допомагати військовиим саперам. Фото: mil.gov.ua

Вже незабаром їх випробують.

 Відомий шоумен і волонтер Сергій Притула передав для потреб Центру розмінування, що у Кам’янці-Подільському, ще два сучасні комплекти водолазного спорядження. Обладнання він віддав сьогодні, 25 лютого, у Києві, повідомляє прес-служба Міноборони.

Загалом Сергій Притула вже передав військовим саперам для підводних робіт шість комплектів загальною вартістю в 15 тисяч доларів США.

«Попередні рази він особисто приїздив до Кам’янець-Подільського, аби передати нам спорядження. Командування Центру, весь особовий склад засвідчує пану Притулі глибоку повагу, шану і вдячність за таку надзвичайно цінну допомогу. Що й казати, у Сергія Дмитровича слова з ділом не розходяться, пообіцяв — зробив», - сказав начальник відділення водолазної підготовки Центру розмінування старший лейтенант Володимир Гуска.

Обладнання використовуватимуть для навчальних цілей

У свою чергу Сергій Притула наголосив, що цим його допомога Центру розмінування не обмежується та просив переказати кам’янецьким саперам своє коронне: «Працюємо, панове!».

За інформацією Мігоборони, наразі у відділенні водолазної підготовки Центру розмінування тривають півторамісячні курси підготовки саперів-підводників. Вже найближчого понеділка чергові два комплекти від Притули будуть випробувані за призначенням.

Нагадаємо, шоумен Сергій Притула з «Вар’ятами» приїде з концертом до трьох міст області.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую