ye-logo.v1.2

Жіночий ВК «Новатор» здивував у Львові та готується до «фіналу чотирьох»

Спорт 2084
Волейболістки Новатора зіграють у фіналі з Полтовчанкою та Фаворитом, яких вже перемагали, а також з Харків
Волейболістки Новатора зіграють у фіналі з Полтовчанкою та Фаворитом, яких вже перемагали, а також з Харків'янкою, якій поступилися в другому турі. Фото: з архіву

У чемпіонаті України з волейболу серед жінок у вищій лізі завершився перший етап змагань.

Волейболістки «Новатор» свої матчі проводили в Львові, де їм, аби потрапити до фінальної четвірки, необхідно було виграти щонайменше один із двох матчів.

У першій грі хмельничанкам протистояли господарки майданчику «ЛДУФК-Скіф-Спартак», які також мали шанси бути у «фіналі чотирьох». Та волейболістки «Новатора» були сильнішими, вигравши матч з рахунком 3:1.

У другому матчі на «Новатор» очікував лідер першості – київський «Фаворит». Киянки до цього не програли жодного матчу! Але й в цій грі сильнішими були підопічні Олексія Колісецького, які святкували перемогу з рахунком 3:1.

«У підсумку наші дівчата посіли третє місце, завдяки якому на другому етапі стартуватимуть з одним очком, - каже голова обласної федерації волейболу Іван Терещук. – Із трьома балами на фінальному етапі стартує «Фаворит», а «Харків’янка», яка посіла друге місце, матиме два очки. Ще одним суперником «Новатора» буде «Полтавчанка», яка розпочне із нулем у графі очок».

Команди у фінальному етапі зіграють два тури. Спочатку в Харкові 3-5 березня, а потім у Києві 17-19 березня. «Якщо «Новатор» стане срібним призером у дебютному для себе чемпіонаті, то окрім нагород отримає ще й шанс вийти до Суперліги. Адже будуть перехідні матчі», - додає Іван Борисович.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую