ye-logo.v1.2

На Хмельниччині на 710 тисяч гривень оновили систему оповіщення

Суспільство 1510
На оновлення системи витратили 710 тисяч гривень
На оновлення системи витратили 710 тисяч гривень. Фото: times.com.ua

Однак не всі мешканці області поки зможуть дізнатися про небезпеку.

В області для покращення стану оповіщення за рахунок бюджетів всіх рівнів у 2016 році виділили 710 тисяч гривень, проте низка питань залишається невирішеними. На цьому наголосив заступник голови ОДА Володимир Кальніченко під час засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

І хоч основним і найбільш надійним засобом оповіщення населення про небезпеку залишається проводове радіомовлення, щороку прослідковується тенденція щодо зменшення кількості населення, яку можна оповістити за його допомогою.

«У Деражнянському районі цей показник становить – 13%, в Новоушицькому – 12%, в Волочиському – 7% населення, в Ярмолинецькому – 3%. За рахунок місцевих бюджетів у 2016 році проведено роботи по придбанню, ремонту та встановленню 5 сирен ручного запуску, 3 мегафонів, 754 FM-приймачів, 7 пристроїв автоматичного додзвону та 61 вуличного гучномовця, у Білогірському, Віньковецькому, Полонському, Старокостянтинівському, Теофіпольському, Чемеровецькому районах та місті Шепетівка», - доповів начальник управління цивільного захисту населення облдержадміністрації Євген Данилюк.

За його словами, у Славутському районі встановили 23 сигнально-гучномовні системи з трансляцією ФМ-діапазону.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую