ye-logo.v1.2

Директору «Красилівського агрегатного заводу» продовжили міру запобіжного заходу

Кримінал 2525
Петро Королюк відсторонений від посади директор заводу до 17 квітня
Петро Королюк відсторонений від посади директор заводу до 17 квітня. Фото: kaz.km.ua

Суд вкотре відхилив клопотання захисту Петра Королюка.

На розгляді Хмельницького міськрайонного суду перебувати кримінальне провадження за обвинуваченням Петра Королюка, директора ДП «Красилівський агрегатний завод».

Обвинувачений за статтями 198 («Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом») та 369 («Пропозиції, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі») Кримінального кодексу України нині перебуває на волі під заставу в 5 мільйонів гривень. Йому, нагадаємо, інкримінують викрадення 30 виробів кріплень для літаків СУ-24 та в спробі дати хабар військовому прокурору.

У судовому засіданні захисник обвинуваченого заявив клопотання про зміну обраного стосовно його підзахисного запобіжного. Зменшити заставу до 128 тисяч. Представник прокуратури просив інше – залишити 5-мільйонну заставу та продовжити відсторонення від посади директора. Суд прийняв ухвалу – запобіжний захід продовжити до 17 квітня.

Нагадаємо, це вже не вперше суд вирішує, чи дозволити Петру Королюку знову бути директор «Красилівського агрегатного заводу» та чи зменшити йому розмір застави.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую