ye-logo.v1.2

Фінал Подільської ліги КВН: голі чоловіки, дорослі жарти і Трамп на сцені філармонії

Культура 4908
Переможці цього сезону КВН вже відомі
Переможці цього сезону КВН вже відомі. Фото: автора

Журі визначилося із командою, найкращою у 8 сезоні.

 Чотири команди гумористів із Харкова, Вінниці, Хмельницького та Кам’янця-Подільського змагалися за перше місце у Подільській лізі КВН. Жартівники до фіналу прийшли достойні, відтак учора, 4 березня, кульмінація 8 сезону зібрала аншлаг у залі філармонії, попри перенесення виступу. Із жартами про мінімальну зарплату, депутатів та проблеми сучасного суспільства перемогу здобула кам’янецька команда «Наш формат».

Під час конкурсу «Розминка з залом» глядачам вдалося задати командам запитання і почути дотепні відповіді. Участь у ньому взяла також п’ята команда – журі у повному складі. «Скільки років Діду Морозу?», «Чи є життя на Марсі?», «Чого навчила професія?»: ці та інші запитання змусили учасників похвилюватися, а зал заливатися сміхом.

Журі спочатку вийшло на сцену і взяло участь у "Розминці"

Першими свою візитку представили глядачам і журі хлопці й дівчина з команди «Наш формат» з міста Кам'янець-Подільський. Вони неабияк розігріли публіку. Жартували про мінімальну зарплату, яка влаштовує хіба що бюджетників, батьки яких працюють за кордоном. Згадали і процес виборів: упродовж всієї гри один з учасників у чорному костюмі з краваткою виконував роль кандидата у депутати. Та шалений сміх гумористи зірвали, коли почали роздягатися просто на сцені. Дехто з хлопців залишився у спідньому.

Одруження від "Нашого формату"

«Друзі, не важливо, чи ми сьогодні роздяглися до кінця, - сказав напівголий капітан команди Володимир Черняк. – Не важливо, чи буде безвізовий режим, чи буде завтра, що їсти. Важливо, щоб ми всі встигли переналаштувати супутники!».

Контрабанда на кордоні

Хмельницька команда «Ми з 90-х» вже продовж кількох сезонів не здає позиції. Цього разу хмельничанам дісталося почесне друге місце. Під час гри учасники визначалися, що значить бути популярним, та показували пікаперів Київської Русі. Тему фільмів і серіалів піднімали кілька разів у своїх жартах. Не забули і про рідне, хмельницьке: «Бісить, коли кажуть, що Хмельницький – це один базар. Хмельницький – це як мінімумом 4 базари», - нагадали гумористи.

"Ми з 90-х" не забули жартувати про рідне місто

«Підколювали» хмельничани і ведучого Дениса Піменова, який начебто вступив у циганську партію «Блок Пєті Чорного». Попри нові ідеї, перевтілення у гномів і Білосніжку та номер про свято 8 Березня, команда виборола друге місце.

В цю партію начебто вступив ведучий КВН

Третіми зі своїм гумором стали учасники команди «НашаТирь» з Вінниці, які жартували про підвищення проїзду у хмельницьких маршрутках. Мовляв, за таку ціну хоча б озвучення зупинок має бути «сексуальним» і показали свою версію, чим таки завели глядачів. У виступі розповідали про циганча, яке прийшло на програму «Голос країни» і хотіло знати, скільки буде 100 тисяч гривень в копійках.

Вінничани багато жартували про наш обласний центр

Також зачепили тему опалювального сезону: «Сподіваємося, наш виступ був не такий, як опалювальний сезон: всі заплатили і хочуть, щоб воно швидше закінчилось», - жартували вінничани.

Про нову поліцію теж згадали у виступі

Харків’яни виступали дуже емоційно, іронізували над конкурентами і розповіли багато жартів про Хмельницький. Їхня команда «Имени известного человека» добре підготувалася, бо учасники влучно «застрелили» хлопця, який називав наш обласний центр «Хмельницьк». У виступі східняки згадали долар по 8 гривень, американського президента Трампа, який на Гречанах бере кредит, та недобудовану велодоріжку на набережній.

"Смертельний" номер від харків'ян

Вони підготували чудове домашнє завдання: номер показував регіональний відбір на «Євробачення» і по суті був найбільш музичним. Однак, попри це, члени журі не надто високо оцінили жарти гостей і віддали їм лише четверте місце.

Музичне домашнє завдання команда вигадала блискуче

Як нагадав зі сцени ведучий, всі виручені кошти за продаж квитків організатори передадуть на благодійність, як і обіцяли напередодні.

Зал був практично заповнений

Журі радиться щодо відповіді на "Розминку"

Конкурс затягнувся через дуже довге запитання дівчини-логопеда

Оцінки отримували після кожного конкурсу

 

Найбільші бали отримували кам'янчани

Хлопці роздягнулиися до спіднього

Вінничани домашнє завдання показали на гандолі

На 8 Березня дівчина отримала каву, бо автомат не дає решти

Учасники "Нашого формату" часто перевдягалися

Кубок за 2 місце отримали хмельничани

Переможці сезону - "Наш формат"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую