ye-logo.v1.2

У хмельничанина вилучили фальсифікований елітний алкоголь вартістю понад півмільйона гривень

Кримінал 1877
У Хмельницькому припинено тіньове постачання «брендового» алкоголю загальною вартістю понад півмільйона гривень
У Хмельницькому припинено тіньове постачання «брендового» алкоголю загальною вартістю понад півмільйона гривень. Фото: km.sfs.gov.ua

Алкоголь чоловік реалізовував через Інтернет.

Фіскальники області виявили незаконне ввезення на митну територію України елітних алкогольних напоїв відоми брендів. У прес-службі ДФС повідомляють, що алкоголь був без марок акцизного податку і розлитий в тару «Bag-in-Box».

“Організував тіньовий бізнес 30-річний мешканець Хмельницького. Фальсифіковані алкогольні напої під виглядом відомих брендів, зокрема, «Єльцин», «Абсолют», «Фінляндія», «Горбачов», «Грей Гус», «Кіглевич», «Квін», «Метакса», «Курвуазія», «Джеймсон», купувались на території Республіки Молдова та поза пунктами пропуск ввозились до України. Тіньову алкогольну продукцію чоловік складав у приватному гаражі і реалізовував через Інтернет-мережу виключно замовникам інших областей, шляхом доставки через поштових операторів «Нова пошта», «Делівері», «ІнТайм» та інших”, - додають у ДФС.

Працівники податкової міліції за адресою розташування гаража проведено огляд автомобіля, за результатами якого з протиправного обігу вилучено горілку, коньяк, віскі відомих брендів та спирт у кількості 150 декалітрів, вартістю 530 000 тисяч гривень та автомобіль «Рено» вартістю  250 тисяч гривень.

За фактом працівники оперативного управління ГУ ДФС у Хмельницькій області на правопорушника складено протокол, відповідальність за яке передбачена частиною 1 статті 164-5 КУпАП (зберігання та транспортування алкогольних напоїв, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую