ye-logo.v1.2

Восьмирічна хмельничанка Дарія Ільницька вчергове повернулася з музичного фестивалю з призовим місцем

Культура 6673
Фото: Олег

У фіналі пісенного конкурсу «Крок до зірок», що наприкінці року проходив у Києві, Даша посіла друге місце.

Членами журі були відомі композитори та виконавці Наталя Валевська, Наталя Бужинська, Марьян Гладеко, Віталій Козловський, Михайло Поплавський...
Взагалі, за останній рік дівчинка взяла участь у восьми міжнародних та всеукраїнських конкурсах, на яких стала лауреаткою перших та других місць. Так, на міжнародному конкурсі «Радість на березі», що проходив у Болгарії, отримала гран-прі. На міжнародному конкурсі «Кришталевий жайвір», на всеукраїнських конкурсах «Дивопісня», «Світ талантів» та «Веселі канікули» стала лауреаткою першої премії. А з міжнародних конкурсів «Молода Галичина», «Музична парасолька» та «Світ талантів» привезла друге місце.
… В репертуарі Даринки понад 50 пісень, і майже на половину з них зняті відеокліпи. Крім того, вона - частий гість не лише телевізійних музичних передач на місцевих каналах «Поділля-центр» та «33 канал», а й київських. Так, зовсім недавно дівчинка взяла участь у телевізійному проекті УТ-1 «Нащадки».
А ще Даша постійно бере участь у конкурсах краси, і завжди повертається з титулами. У 2009 році вона стала «Міні-міс «Хмельничанкою».
… І так - по кругу: по три-чотири заняття на день. Без вихідних і канікул. Адже навіть влітку, відпочиваючи на морі, Даринка паралельно бере участь у конкурсах.
І немає такого тижня, щоб вона не відпрошувалася зі школи - на черговий конкурс. Он, днями виступала у Києві на новорічній ялинці в палаці «Україна».
«Вокалом ми займаємося із трьох років, - каже мама Дарії Наталя Ільницька, - Спочатку пішли на танці і паралельно брали приватні уроки по співу. Пробувала вона себе і в східних, і бальних танцях, і в балеті».
Але кілька років тому визначилася і нині відвідує музичну школу №1, де під керівництвом Раїси Осіпової займається естрадним вокалом. А ще навчається в класі гри на фортепіано. Крім того, відвідує колектив бальних танців «Альборадо» і сучасних - «Спалах». І на додачу - індивідуальні заняття з англійської мови.
«Вона ще не проти займатися у спортивних секціях, і про фігурне катання мріє. Єдине - школа мішає», - жартує Наталя Ільницька.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую