ye-logo.v1.2

Фестиваль мов світу у Хмельницькому

Культура 2664
Фото: Головне територіальне управління юстиції у Хмельницькій області

Учасниками святкової фестивальної програми були вихованці колективів Палацу творчості дітей та юнацтва, учні гімназії №2, спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20

У Палаці творчості дітей та юнацтва з нагоди Міжнародного дня рідної мови відбувся фестиваль мов народів світу "Земля нам мову дарувала і материнською назвала".
В урочистому відкритті фестивалю взяла участь методист науково-методичного центру управління освіти міської ради Алла Войталюк, учні та педагоги навчально-виховних закладів міста.
Учні шкіл-учасників розмовляли і співали на різноманітних мовах: гімназія № 2 презентувала знання японської та голландської мов, СЗОШ №6 – німецької, СЗОШ №20 – польської. Виконанням пісень французькою та англійською мовами чарували присутніх вихованці Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва. А вихованці народного художнього колективу України – ансамблю танцю "Подолянчик" продемонстрували російський, польський та єврейський танці.
Фестиваль мов народів світу проведений управлінням освіти міської ради з метою виховання у дітей любові до рідного краю, його мови і культури, розвитку умінь відчувати образне слово.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую