ye-logo.v1.2

5 фільмів Алi Аббасової

Культура 8401

Відома на Хмельниччині адвокат Аля Аббасова врятувала багатьох людей, дала їм другий шанс влаштувати своє життя. Втім, сьогодні ми поговоримо не про це. Бо, як виявилося, завжди усміхнена, життєрадісна Аля Аббасова – справжній кіноман.

Ось «п’ятірка» її улюблених фільмів.


1.  «Службовий  роман». 

– У цьому фільмі кожна фраза – шедевр. Я можу їх цитувати годинами. Дуже люблю Алісу Фрейндліх за те, що у цьому фільмі вона змогла перевтілитися з сухої, суворої бізнес-леді у надзвичайно жіночну жінку, на яку неможливо було не звернути уваги. 


2.  «Мільйонер  із  нетрів».

– Цей фільм недарма отримав стільки «Оскарів». Він справді приголомшливий, і мені  цікаво передивлятися його знову і знову. Цей фільм розповідає про те, що якщо ти дуже сильно чогось хочеш, то увесь Всесвіт тобі у цьому допоможе.


3.  «Москва  сльозам  не  вірить».

– Ну, якій жінці не хочеться зустріти свого Гошу – впевненого у собі справжнього чоловіка, який уміє завоювати жінку, і завоювати так красиво. Крім того, «Москва сльозам не вірить» – це ода справжній жінці. Переглядаючи його, я вкотре переконуюся у вислові: «Усе, що нас не вбиває, робить нас сильнішими». І у тому, що в 40 років життя у жінки лише розпочинається.


4.  «Адмірал».

– Для мене у цьому фільмі показана справжня історія кохання. І якщо це кохання, то немає ніякого значення, одружений твій чоловік, чи ні. Головне, аби він був щасливим.


5.  «Адвокат  диявола».

– Звісно, як я могла б не назвати хоч би один фільм, де головний герой – адвокат. Цей фільм для мене й справді такий собі навчальний посібник. У ньому дуже гарно показано, яким має бути справжній адвокат. Мораль цього фільму для мене проста – якщо щось суперечить моральним принципам самого адвоката, він в змозі відмовитися від захисту свого клієнта, не дивлячись на те, скільки б грошей йому не платилося і не пропонувалося. Бо в житті, може, й усе продається, але не власна душа і совість.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую