ye-logo.v1.2

Олег Тягнибок: «Вони крадуть не кілограмами, а вагонами. То все нормально?»

Політика 5709

У Хмельницькому на майдані Незалежності пройшла акція протесту, на яку завітав лідер Всеукраїнського об’єднання

Здається, влада до акції свободівців підготувалася заздалегідь. Ще до завершення робочого дня двері в обласну державну адімністрацію були зачинені – людей впускали та випускали з будівлі правоохоронці, які відчиняли та зачиняли двері одразу ж, як «відвідувачі» зайдуть або вийдуть з адміністрації. Поруч із майданом стояла й пожежна машина. Збіг обставин чи навсяк випадок, для розгону демонстрантів? Але все минуло спокійно. Цього разу двері ніхто не ламав, провокацій не було.
Олег Тягнибок, лідер ВО «Свобода», який завітав до Хмельницькому, назвав нещодавне рішення суду, за яким чотирьох учасників минулорічного Податкового майдану засуджено на два роки умовно, політичним. Серед них є й активіст «Свободи». «Це означає, що цей чоловік (Андрій Поліховський – прим.авт.) не зможе болотуватися на виборах, - заявив Олег Тягнибок. – І я думаю, це і є причина, чому проти свободівців відкривають кримінальні справи. Щоб не допустити до виборів».
«Вони крадуть не кілограмами, а вагонами. То все нормально? – продовжив свій виступ Олег Ярославович. – А, коли людина виходить і захищає свої права, то йому два роки потрібно дати. Я сподіваюся, що наші юристи та громадськість Хмельницького зможуть відстояти права простих українців». Своєю акцією, яку свободівці провели в Хмельницькому, вони хотіли продемонструвати, що українські правоохоронці мають захищати представників української громади. «Вони не повинні порушувати ні законів України, ні рішень суду, - зазначив Тягнибок. – Вони повинні припинити ті політичні репресії, які чинять, вочевидь, через відповідні вказівки теперішньої влади».
Мітинг з майдану перемістився під стіни обласного управління МВС. Сотні учасників акції пройшлися вулицями міста, скандуючи гасла: «Один за всіх, і всі за одного», «Геть ментовський беспрєдєл», «Україна – понад усе» тощо. Вже поруч із управлінням МВС виступив і Андрій Поліховський, який подякував всім за підтримку. А голова обласної організації «Свободи» Ігор Сабій заявив, що свободівці вимагатимуть від влади звільнити всіх політув’язнених та відправити у відставку міністра МВС Анатолія Могильова. Ну, а завершився мітинг тим, що його учасники заспівали гімн України.
Як все відбувалося у відеосюжеті «Хмельницької народної газети «Є»:
 

Коментарі:

Роман Шухевич 16.06.2011 13:45

У ВО Свободи видно  категоричність та принципову позицію, крім того всього націоналісти мають ідею, яка полягає у тому, щоби ми з вами відчували себе людьми і жили, а не існували на своїй, Богом даній землі.

saint SV 12.06.2011 22:48

давайте реально оцінимо ситуацію. Без емоцій і штампів. Хто зараз зможе протистояти владі бандитів і бюрократів? Який лідер? Яка партія?  Подивіться на хмельницький БЮТ чи Батьківщину. А я за них голосував на минулих виборах, тепер відчуваю розчарування і зраду свого голосу. Хмельницький повірив Юлі, повірив її команді. І що маємо? повну раду бютівців, повно бютівців у Верховній Раді. А результату - нуль. Дій - нуль, роботи - нуль. немає для мене ьільше такої партії - БЮТ. гляньте на інших. Той самий нуль, а може ще менше. "Свобода" зараз одна партія, що може протистояти владі, може змінити ситуацію. Тягнибоку хочеться вірити, на відмуну від інших. І я вірю, що ці молоді люди, принципові, різкі, вперті змінять ситуацію. Вони нікого і нічого не бояться, вони роблять роботу, я їм довіряю. Остання надія на них. На "Свободі"  

saint SV 12.06.2011 22:41

в      

Serhio 10.06.2011 17:39

так никакого смысла в визитах каких либо политиков нет. просто выборы, как никак, на носу))

fcpk_forever 10.06.2011 16:57

бо в тебе мабуть є кондиціонер:)
 

Barabolka 10.06.2011 16:35

Я теж чесно кажучи не бачу нічого грандіозного в тому, що приїхав Тягнибок. Мені від цього ні жарко, ні холодно

василина 10.06.2011 16:28

ну и толку с этого всего? особенно - Могилёва в отставку. Свобода уже губернатора туда "отправила", только ответа из Киева я так поняла до сих пор нет. Покричали, людей в городе попугали и разошлись. П.с: прикольненькая розочка    

Ярослав Братенко 10.06.2011 15:40

як і говорив напередодні, взяв товариша і пішов на акцію. отримав масу вражень "Свобода" - сила, Тягнибок - лідер. в Україні буде українська влада - 100% 

Сталін 10.06.2011 12:27

Придушил бы - если бы был живой !!!!!!

Роман Шухевич 10.06.2011 11:59

То ж борімося - поборемо! І на оновленій землі врага не буде супостата..!  

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую