ye-logo.v1.2

Голову Летичівської райдержадміністрації затримали на хабарі

Суспільство 6940

За версією досудового слідства, Марія Літвін «просила» значну суму грошей за сприяння у виділенні земельної ділянки в одного з місцевих приватних підприємців.

Разом з очільницею району під варту відправили ще двох посадових осіб, котрі обіймали керівні посади в районі. Як повідомляють і прес-службі прокуратури Хмельницької області, стосовно усіх трьох наразі порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 368 КК України. Проводяться необхідні слідчі дії.

На займаній посаді Марія Літвін пропрацювала рік. До того, як очолити Летичівську райдержадміністрацію держслужбовець обіймала посаду заступника керівника виконавчого апарату Летичівської районної ради.

Нагадаємо, на початку травня за підозрою в отриманні хабара затримали ще одиного очільника району - голову Новоушицької райдержадміністрації Анатолія Сажієнка. Тоді його підозрювали в отриманні 10,5 мільйона гривень хабара за виділення та зміну цільового призначення земельної ділянки.

Коментарі:

Степко Вадим 22.06.2011 12:28

Ядуха так добре розбудовує Хмельницьку область, що вже двох голів адміністрацій які йшли за його поданям взяли на хабарах. Причому в Летичів він саме перед цим їздив. Думаю він сам від того далеко не відійшов.
 

22.06.2011 01:21

Повідомлення інших ЗМІ:

Голову РДА та її доньку взяли на хабарі

У Хмельницькій області за хабар затримано голову Летичівської районної державної адміністрації Л., начальника відділу Держкомзему у Летичівському районі та керуючу справами Летичівської райради (донька Л. - УНІАН). Як повідомили кореспонденту УНІАН в прес-службі Хмельницької обласної прокуратури, чиновників затримано “на гарячому” увечері 19 червня під час передачі частини хабара. За отриманні кошти керівник району пообіцяла вирішити питання з виділенням 0,5 гектара землі. Як повідомило кореспонденту УНІАН поінформоване джерело, всього керівник РДА вимагала за вирішення питання 30 тис. дол. Усі троє підозрюваних зараз перебувають в ізоляторі тимчасового тримання у Хмельницькому. Наразі прокуратурою області порушено кримінальну справу за ст. 368 ч. 2 Кримінального кодексу (одержання хабара у великому розмірі, або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара). У разі доведення вини підозрюваних їм загрожує позбавленням волі на строк від п`яти до десяти років з конфіскацією майна.   УНІАН

Serhio 21.06.2011 21:53

Однозначно

Ярослав Братенко 20.06.2011 17:04

знатна панянка, особливо в журналістських колах. любила час від часу пресу полякати і повчити уму-розуму.

Віктор 20.06.2011 16:58

в тюрму всіх!   

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую