ye-logo.v1.2

Чи сяють зірки після перемоги

Культура 3919
Фото: Хмельницький міський відділ ДРАЦС

Різноманітні розважальні шоу заполонили український телевізійний простір. Всі вони є двійниками аналогічних зарубіжних проектів. Ідея таких шоу полягає в тому, що люди «із народу» змагаються за значну грошову винагороду, показуючи свої таланти.

Такі проекти дуже популярні, їх дивляться мільйони, а для того, щоб взяти участь у них шикуються у довжелезні черги та проходять багатогодинні кастинги.. Для чого це все? Одні з інтузіазмом говорять про самореалізацію та вдосконалення, інші – мріють про популярність, проте є такі,які не приховують - основною ціллю є матеріальна винагорода. Вона в нашій країні розпочинається з 500 тисяч гривень і закінчується 2 мільйонами, також в національній валюті.
Окрім цього окремі шоу пропонують контракти з провідними продюсерами – це додатковий бонус. Часто такі омріяні путівки в шоу бізнес, у вигляді контрактів, отримують не лише переможці, а й ті, хто відзначився особливою харизматичністю чи показав власну «родзинку».
Бонус для Єви Бушміної
Контракт із Дмитром Костюком та Костянтином Меладзе підписала учасниця «Фабрики зірок 3» Єва Бушміна. Вона стала черговою білявкою в культовому тріо «ВІА Гра». Якщо порівнювати кількість ефірів з Євою Бушміною та зі Стасом Шурінсом, переможцем тієї ж «Фабрики…», то вона впевнено лідирує. Звідси випливає фраза: «З*явилась в потрібному місті в потрібний час».
«Фабрика Зірок» — аналог дуже вдалого телевізійного проекту телекомпанії «Ендемол» «Академія Зірок» Ідея цього проекту належить іспанській компанії «Джестм'юзік», яка є філією «Ендемол». Проект «Фабрика Зірок» вважають одним із найуспішніших форматів у світовому телеефір.
В Україні він стартував у 2007 році, а вже у 2010 була «Фабрика. Суперфінал», в ній змагались фіналісти попередніх трьох шоу.
Симонова підкорює закордон
Шоу «Україна має талант» відрізняється від інших тим що,спеціалізується на різних талантах, починаючи з танцювального та закінчуючи мистецтвом ілюзії. Вікових обмежень немає, там легко можна зустріти як активну пенсіонерку, так і вихованця дитячого садка.
Переможницею першого сезону стала Ксенія Симонова, глядачів вона підкорила мистецтвом пісочної анімації. Завдяки своєму таланту вона прославилась на весь світ. «З боку може здатися, що моє життя круто змінилося після участі в шоу, – розповідає пісочний аніматор Ксенія Симонова. – Насправді ж у такому ритмі я жила завжди. Змінилося лише те, що моє ім’я стало відомим, а це дає широкі можливості в нашому світі ». Після шоу «Україна має талант» євпаторійську художницю стали запрошувати на головні сцени світу. Вона виступає в Казахстані, Польщі, Токіо, Гонконзі, Монте-Карло, Парижі та Сіднеї та на Мальті. А нещодавно Ксенія взяла участь у зйомках проморолика Dior – легкими рухами пальців вона зобразила всю історію легендарного дизайнерського дому. Крім того, кримчанка ілюструвала виступ української співачки Міки Ньютон на сцені конкурсу «Євробачення» в Дюссельдорфі.
Коли в 2009 році Ксенія повернулася в рідну Євпаторію з перемогою в телепроекті, її впізнавали на вулицях як ту саму дівчину, чиї пісочні картинки змушують обливатися сльозами мільйони глядачів. Тепер же земляки знають її ще і як благодійницю, що бере шефство над цілими інтернатами. «Якщо раніше я виходила на вулицю з плакатом« Допоможіть хворому малюкові! », То на мене ніхто не звертав уваги. А зараз моє ім’я мені багато в чому допомагає, – розповідає Ксенія. – Хоча в магазинах мене знають не як художницю, а як ту саму дівчину, яка купує багато дитячих речей для сиріт. Варто попросити 45 шапочок або 30 різних заколочок, відразу реагують: «Так це ж Симонова!». До речі, половину призу в мільйон гривень, отриманого за перемогу в шоу, Ксенія також віддала на благодійність. «Іншу половину я витратила на себе», – розповідає художниця.
Останньою роботою Ксенії Симонової стала казка для відомої моделі Наталі Водянової. На початку липня відбулась подія яку чекав увесь світ протягом останніх двох років – Бал кохання «Біла казка». Його організував благодійний фонд Наталії Водянової «Оголені серця». Неймовірне свято відбулось в передмісті Парижа у старовинному замку. Окрім виступу української аніматори, був грандіозний показ мод та благодійний аукціон на якому збирали гроші для будівництва дитячих майданчиків у всіх містах Росії.
Олексій Кузнєцов мріє збудувати храм
«Х-фактор» також прийшов до українського глядача їз-за кордону, а саме із Великої Британії. Це музичне талант-шоу, основною метою якого є пошук і розвиток пісенного таланту. Всі конкурсанти обираються шляхом публічних прослуховувань. В Україні кастинги проходили в містах-мільйонниках: Киїєві, Донецьку, Львові, Одесі, Харкові та Дніпропетровську. Саме Донеччина та місто Макіївка прославились у цьому шоу, тому що переможець, Олексій Кузнєцов, родом звідти. На вигляд це хлопець міцної статури, одразу і не скажеш, що він займається вокалом, швидше за все – важкою атлетикою, проте зовнішність оманлива. Якщо заглибитись у біографію хлопця, то стане відомо, що він з дитинства окрім співу займається боксом. Ось звідки у нього таке тіло.На свій 16-ий день народження навіть попросив у батька пудову гирю для занять. В дитинстві його вокальні успіхи багато в чому поступались спортивним. Зараз він навчається в Донецькому музичному училищі, на факультеті академічного співу за спеціальністю - вокал. Під час фіналу шоу Олексій змагався за головний приз 2000000 гривень із Марією Рак. За лаштунками навіть поширювались такі чутки, що вони зустрічаються, проте хлопець при першій же нагоді їх опротестував. На питання куди він витратить таку суму, Олексій Кузнєцов відповів: «…Гроші втратив - нічого не втратив, здоров'я втратив - половину втратив, а віру втратив - усе втратив.» Іншого разу він говорив, що за отримані гроші підніме батька на ноги( 18 років тому він травмувався і відтоді пересувається на інвалідному візку – прим. автора), а ще мріє побудувати храм. Сьогодні переможця шоу «Х – фактор» не видно на телебаченні, він не бере участі в жодному проекті. Він всі сили віддає для створення сольного альбому, який плану розповсюдити по всьому світу
Подібні шоу з*являються на українському телебаченні,як гриби після дощу, але це не дає впевненості в тому, що у наступному кошик зможе похвалитися більшою кількістю смачних.
Ярослава Федораш

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую