ye-logo.v1.2

«Наші» вступилися за Юлю

Політика 2496
Фото: Людмила

Майже тисяча подолян мітингувала під стінами Печерського суду міста Києва

«Ми не організовували поїздку до столиці на акцію протесту проти арешту Юлії Тимошенко, - каже Олександр Панасюк, заступник голови обласної організації ВО «Батьківщина». – Але ж люди знали про неї та проявили свою громадянську позицію та 8 серпня приїхали до Києва під стіни Печерського суду». Скільки було подолян на мітингу, підрахувати неможливо. Однак Олександр Іванович стверджує, що не менше 750-ти.

«Коли їхав на автомобілі, то за Житомиром звернув увагу, що на дорозі було багато працівників ДАІ, котрі зупиняли автобуси та маршрутки, що їхали до Києва, - згадує пан Панасюк. – На жаль, не було з собою відеокамери, щоб це відзняти. Автоінспектори «гальмували» навіть рейсові автобуси та щось перевіряли». До речі, прихильники Тимошенко планували пройтися вулицею Хрещатик, але мирну ходу втілити не вдалося. «Працівники «Беркуту» відтіснили колону мітингувальників, були невеличкі сутички», - пояснює Олександр Іванович. До речі, десять подолян беруть участь у безстроковій акції протесту в наметовому містечку поблизу Печерського суду, вимагаючи звільнити Юлію Тимошенко. У «Батьківщині» ж кажуть, що в разі потреби, сотні, а то й тисячі подолян готові знову вирушити до столиці.

А тим часом, інша політична сила – «Свобода» закликала обласну організацію «Батьківщини» підтримати їхню ініціативу і в усіх місцевих радах області скликати позачергові сесії. На них «свободівці» хочуть розглянути політичну ситуацію в Україні, а також прийняти звернення щодо «неприпустимості тотальної узурпації всіх гілок влади, переходу влади до диктаторських методів правління».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую