ye-logo.v1.2

Василя Ядуху звинувачують у корупції

Суспільство 6866

Припинити свавілля посадових осіб Хмельницької області, зупинити корупцію і притягнути до відповідальності винних за злочинні дії проти ВАТ «Хмельницькрибгосп» зажадали учасники акції яка відбулась 6 вересня біля стін Генеральної Прокуратури.

«Хмельницькрибгосп - найбільше рибне господарство регіону. Однак звільнений рішенням загальних зборів акціонерів колишній директор Віталій Коцюба за сприяння губернатора області Ядухи В.С. його заступника Галищук В.І., заступника глави Агентства по рибному господарству Україні Овчарука О.Ю. незаконно вивів активи підприємства на спеціально створене для цієї афери ДП СГЦР «Поділля». - Коментує ситуацію нинішній директор ВАТ "Хмельницькрибгосп" Олександр Пащенко. - Після цього незаконно виведене майно, у тому числі і наші водойми, були передані у користування шести ТОВ серед засновників яких значаться дочка губернатора, брат першого заступника губернатора і брат першого заступника голови Агентства рибгоспу Україні. Сьогодні ці «товки» намагаються проводити облов на ставах, які належать нам і які зариблівалісь нами ». 
Як заявив представник акціонерів на такий відчайдушний крок їх змусили цинічні дії керівництва Хмельницької області. «Не дивлячись на звернення в різні відомства щодо злодіянь нашого колишнього директора Віталія Коцюби, не дивлячись на результати аудиторських перевірок, висновки КРУ про факти доведення до банкрутства нашого підприємства, не порушено жодної кримінальної справи. - Заявляє акціонер Віктор Оборський. - Ні один технологічний процес на нашому підприємстві не проходить без нападу на працівників. Ми не можемо провести ні контрольні облову, ні зариблення ставів. Нас скрізь зустрічають конкуренти, які називають себе працівниками ДП «Поділля».
«Ми звертаємося до Генерального прокурора з вимогою припинити злочинну бездіяльність Хмельницької обласної прокуратури, працівники якої ніяк не реагують на наші заяви і дати правову оцінку діям чиновників - сказав Віктор Оборський.
За дорученням радника Генерального Прокурора Юрія Бойченка представників акціонерів та працівників ВАТ "Хмельницькрибгосп" прийняв Старший прокурор Денис Дерюгін, якому були передані документи підтверджують протизаконність дій високопоставлених чиновників. Так само вчора на прес-конференції Юрій Бойченко доповів подробиці цієї справи Генеральному Прокурору Віктора Пшонки, який взяв його на особистий контроль.
 

Матеріал із сайту obozrevatel.com

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую