ye-logo.v1.2

Керівництво міської міліції звітувало перед депутатами стосовно аварії в якій автомобіль ДАІ збив пішохода у Хмельницькому

Суспільство 4200

"Свобода" у Хмельницькому домоглася звіту керівництва міської міліції стосовно ДТП в якому автомобіль ДАІ збив 14-річну дівчинку

28 вересня 2011 року відбулася десята сесія Хмельницької міської ради. Депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Віталій Діденко запропонував внести до порядку денного сесії звіт начальника міського управління ДАІ щодо ситуації з дорожньо-транспортною пригодою, спричиненою службовим авто.

Нагадаємо, 22 вересня 2011 року у Хмельницькому по вулиці Кам'янецькій сталася ДТП: близько 20-00 службове авто працівників ДАІ з номером "0510" просто на пішохідному переході збило 14-річну дівчину. Завдяки тискові громади і реакції перехожих ця справа набула широкого резонансу в місті.

Пропозицію депутата-свободівця підтримали – дати пояснення з цього приводу запросили керівництво міської міліції. Звітувати перед депутатами прибув начальник міського УМВС Василь Птащук, який розповів про подію, участь у ній працівників ДАІ та запевнив, що справа перебуває на контролі правоохоронних органів, прокуратури й розслідується у повній мірі. Постраждалій, зі слів представника міліції, нічого не загрожує.

Після виступу головного міського міліційного начальника депутат від ВО "Свобода" Олександр Симчишин вніс пропозицію обладнати ділянку дороги, де сталося ДТП, засобами обмеження руху, адже наїзди на пішоходів на вказаній ділянці трапляються доволі часто. Пропозицію свободівця було підтримано. 

Коментарі:

Semmm 28.09.2011 17:58

Вот! можеш послушать непосредствено прямую речь паренька который докладывал... наслаждайся... ЕФИРОМ

Цемент 28.09.2011 17:51

 лежачий поліцейський допоможе, бо там такий стрьомний пішохідний перехід. коли не проходжу мурахи біжать, щоб якийся бєспрєдєльшик не збив. там і збивали людей часто. хто скаже, що з винуватцями і чи є кримінальна справа?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую