ye-logo.v1.2

Регіонал Анатолій Лаврентій «порвав» стосунки з «БЮТівською» владою

Політика 5790
Анатолій Лаврентій
Анатолій Лаврентій. Фото: з архіву

На засіданні XII сесії Хмельницької міської ради, тепер уже екс-заступник Хмельницького міського голови Анатолій Лаврентій, подав заяву про звільнення.

Цим самим він оголосив «протест бездіяльності, популізму і політиканству міської влади, яка залишилася царювати під контролем опозиційних сил». «Керівництво міста, замість розв’язання глобальних проблем громади, більшою мірою займалися задоволенням своїх приватних інтересів, – заявив Анатолій Степанович. – При цьому громада міста навіть не поінформована, про те, що завдяки бездарному керуванню горе-опозиціонерів, місто може залишитися без газу, без води та в купі сміття. В той час, коли люди вишукуються в чергу за водою, БЮТівська рада займається політиканством (…) Запевняю, в мене достатньо фактажу, який викриває діяльність посадових осіб, роботу у власних інтересах та наближених до них приватних структур. При нагоді, можу зацікавити правоохоронні органи». «Фактажем» одразу ж зацікавився Сергій Мельник і запропонував заявнику передати його присутній на засіданні заступниці прокурора міста Ларисі Леськів. У своїй заяві Анатолій Степанович запропонував депутатам заслухати звіт про роботу заступників міського голови та секретаря міської ради. Вказівки регіонала, очевидно, прийшлися не до душі секретарю міської ради Валерію Лєскову, на що він гнівно відреагував, що «слухаючи цей «брєд», за яким сьогодні вранці Анатолій Степанович бігав в облдержадміністрацію, ще раз складається враження, що не налаштовані вони (регіонали – авт.) на конструктивну роботу, бо насправді, в місті постійно є гаряча вода, вчасно запущені котельні, подається тепло… А він – не професіонал і ще береться критикувати владу!». Щоб не дати розгорітися суперечці міський голова резюмував, що «будь яка людина може критикувати владу».

Коментарі:

Роман Шухевич 14.11.2011 10:27

бездарне керування??? Та певне щось не поділили та й того пан "Бєрія" й звільнився. Хоча керування , як пані Тимошенко говорить Апазиції у місті Хмельницькому й справді бездарне. Рада навіть не політиканством займається а вирішенням суто своїх кишенькових проблем, бо прийшли туди більшість аби "нацарювати сто гривень".                                                                                                                   Цікаво чому ж пан Лаврентій не зацікавив раніше правоохоронні органи своїм "фактажем", якщо про це вже давно знав? Може тому, що сам у тому замішаний, у тих кулуарних домовленостях для вигоди своєї кишені?                                                                                                                  А громада й справді не зовсім поінформована про усе, що робиться у міськраді, лише те, що на камери скажуть мельник та його прислужники. Тільки ВО Свобода ще доносить людям правду про реальний стан речей.    

Irina 11.11.2011 10:33

Ну, по-перше, він "врятли девкам стрелки назначает", все таки жонатий чоловік, а по-друге, нікого свобода не мочить, просто вміло примазується до створеної іншими ситуації. 

Ярослав Братенко 10.11.2011 22:08

картина маслом: толік і його кумир - берія!

Ярослав Братенко 10.11.2011 22:04

найкраще всю ситуація ілюструє наступний коментар на сайті  однієї з газет: дозволю собі зацитувати: "толя ничтожество на весь телевизионный экран видно! расплакался, разнылся, соску ему не дали, сопли не подтерли! ни одна девка теперь с ним на стрелку не пойдет ! позор !!!! "   5 балів! автору! всіх цих ригиАНАЛів - послєдователів беріїв, сталіних і іншої нечисті треба гнати в шию. І так буде!!!!! Свобода їх мочить і замочить!  

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую