ye-logo.v1.2

«Поділля-Конфермат» очолило турнірну таблицю

Спорт 3134
Фото: автора

У другій лізі чемпіонату України з футзалу відбулися матчі другого туру

Хмельничани в рідних стінах приймали івано-франківський «Ураган-2», в складі якого грають 17-18-річні юнаки. А тому й не дивно, що ще до початку матчу «Поділля-Конфермат» називали фаворитом цього протистояння. Адже за хмельничан виступають досвідчені тернопільські гравці – Клекот, Ціх, Гвіанідзе, Кондзьолко, Шум, а також екс-гравці «Поділля» Сендель, Лановий, Сергеєв, Глушок, Ращик.
Вже на другій хвилині поєдинку Ростислав Ціх віддав точний пас на Степана Клекота, і той переправив м’яч у сітку воріт гостей. Можливо, Степан відзначився б ще одним голом, але дограти матч до кінця не зміг,оскільки отримав травму. Але і без Клекота подоляни доволі легко справилися із івано-франківцями. Щоправда, на шостій хвилині «Ураган-2» відновив «статус-кво» на табло. Однак рахунок 1:1 протримався лише хвилину. Ціх зі штрафного влучив у самісеньку «дев'ятку» та вивів свою команду вперед. На 11 хвилині матчу у воротах «Урагану-2» «розписався» Автанділ Гвіанідзе, після чого гравці хмельницького клубу дещо заспокоїлися. Взявши не тривалу паузу, «Поділля-Конфермат» ще в першому таймі могло забити ще декілька голів. Ось тільки з реалізацією моментів не склалося. А тому на перерву команди пішли за рахунку 3:1.
Другий тайм розпочався з голу Шуму, завдяки якому суперник був деморалізований. А, прийшовши до тями, івано-франківці створили декілька загроз біля воріт Ланового і на 29 хвилині поєдинку… знову пропустили. Цього разу вихід віч-на-віч реалізував Сергій Атласюк. Однак «Ураган-2» одразу ж відповів голом у ворота господарів. А на 30 хвилині матчу «Поділля-Конфермат» отримало шанс збільшити перевагу в рахунку, адже івано-франківці на дві хвилини залишилися в меншості. Хмешльничани цим не скористалися, а ось гості продемонстрували свої «зуби» і ледве не забили ще один гол – господарів врятував Лановий.
Наприкінці матчу «Поділля-Конфермат» створило ще декілька небезпечних моментів біля воріт суперинка, але забити більше так і не змогли. 5:2 і друга перемога у «кишені».
Після двох турів на горі турнірної таблиці двовладдя. По шість очок мають «Поділля-Конфермат» та кам'янець-подільська «Октава», яка в другому турі здолала з рахунком 9:6 «Агрон-Королівський смак» з Тернополя. На третє місце вийшла команда «ДЮСШ-4» з Рівного, яка вдома переграла хмельницький «Спортлідер-2» з рахунком 5:1. А ось «Юнікобуд-Подільська марка» з Дунаївців, попри поразку від «Довіри» з Антонін Красилівського району з рахунком 5:3, залишився на четвертій позиції завдяки кращій різниці забитих та пропущенних голів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую