ye-logo.v1.2

Як зустрінеш Новий рік — так його і проведеш

Суспільство 9719
Фото: zastavki.com

Ця народна мудрість змушує дотримуватися усіх вимог святкування

На носі чи не найголовніше та найулюбленіше свято в році — Новий рік. Кролик (кіт), символ цього року, поступово прощається з нами і звільняє шлях новому хазяїну. 2012 рік за китайським календарем - це рік чорного водяного Дракона. Космічним елементом року є вода, а колір - чорний. Саме тому в картині старокитайської світобудови цей колір асоціюється з Водою. Символ 2012 року - єдиний міфологічний персонаж з усіх представлених у китайському календарі зодіакальних тварин. І вважається, що він уособлює карму, коло втілень, відплати, і є символом, який несе рішучі зміни. А це означає, що все в наступному році буде по-іншому. Насамперед, зміняться переваги новорічного одягу, символіки і стихії, що диктує вже зовсім інші правила. Відповідно зазнає істотних змін новорічна мода.
Отож...
... українські дизайнери пропонують наступні моделі, фасони та кольори одягу для зустрічі Нового року
Оскільки Чорний Водяний Дракон – це істота енергійна, волелюбна і не дуже скромна, то в новорічну ніч 2012 року можна сміло одягти відверте помітне вбрання, яке ідеально впишеться у веселу вечірку.
Переглядаючи сукні для свята, обов'язково зверніть увагу на фасони. Головне, щоб вбрання було не тільки гарним, але й зручним, адже за традицією рік Дракона потрібно зустрічати дуже активно. Танці всю ніч – це те, що потрібно новому винуватцеві свята. Тому любительки запальних танців можуть впевнено зупинити свій вибір на укорочених моделях суконь, які дозволять відчувати себе розкуто.
Забезпечити комфортом і красою модниць зможуть короткі сукні для коктейлів з пишною атласною спідницею. Відкрита спина і плечі, а також глибоке декольте доповнять ваш новорічний образ.
Ідеальним варіантом для святкування Нового року стане сукня з прозорого струмливого шовку чи шифону довжиною аж до підлоги. Двошарові сукні з різною за кольором і фактурою тканини з пишною або звуженою спідницею дозволять із шиком зустріти Новий рік 2012.
Оригінальні моделі суконь з мереживним оздобленням також відмінно підійдуть для святкування Нового року. Оздобити вбрання можна й розкішним натуральним хутром, яке дуже популярне в цьому році. Ним можна оздобити такі деталі вбрання, як манжети, комір або низ спідниці.
Корсажні сукні середньої довжини ідеальні для святкування. Саме тому багато дизайнерів включили цю модель у свої колекції. Вибирайте блискучі матеріали - це дозволить максимально зблизитися з винуватцем свята, адже символіка року – це шик, краса, яка передбачає блиск в усьому образі.
Для зустрічі Нового року можна вибрати сукні з приталеними силуетами з атласу, мережив або оксамиту. Упригоді стануть довгі сукні зі спідницею годе. Це ще один спосіб підкреслити свої гарні форми. Така сукня має бездоганний вигляд, якщо її виготовили з дорогого матеріалу. У виграші - чорний атлас.
Доречним для зустрічі Нового року буде сукня в стилі ретро, яка виділить вас із загальної маси святкуючих. Сукня із звуженою талією, пишною спідницею і неглибоким декольте хоч і не стане яскравим прикладом для символу року, оскільки це не найсміливіший варіант, проте чудово підкреслить всі принади фігури. Така модель буде виглядати виграшно з атласу, мережива або шовку.
Для оздоблення сукні можна використати оригінальний пояс різної ширини. Цей аксесуар може бути як спрощений без зайвих прикрас, так і дуже гарний і дорогий, оздоблений камінням та іншими деталями.
Надзвичайно популярною для зустрічі Нового року буде чорна сукня будь-якого фасону, адже чорний колір притаманний Чорному Водяному Дракону. Тому, незважаючи на упередження щодо «похмурості» кольору, все ж варто звернути увагу на цей варіант. Тим паче, що до чорної сукні можна підібрати будь-які аксесуари.
Сукні синього кольору і його відтінків також будуть користуватися попитом, оскільки і цей колір полюбив символ року. Соковиті моделі припадуть до смаку не тільки модницям, а й самому Дракону.
І, звісно ж, красивий золотий колір зможе прикрасити ваше свято. Сукню з золота або хоча б з його елементами обов’язково оцінять належним чином, адже більшої розкоші не знайти. Тут вже важливо не перестаратися з прикрасами, оскільки сам матеріал дуже багатий.
Любителькам виділитися в новорічну ніч, незважаючи на символіку та звичаї, пропонується великий асортимент суконь, які мають всілякі забарвлення і фасони. Таким леді пощастило найбільше. Адже для них відкриваються безмежні можливості для вибору сукні на Новий Рік 2012.
Чоловікам дизайнери рекомендують одягти темний стильний костюм з яскравою шовковою сорочкою та кольоровою краваткою. Якщо, звісно, ви не проводите костюмовану вечірку. Однак, обов'язково мають бути присутні кольори року — чорний, синій чи золотий. Хоча для кожного це справа смаку.

... їжа має бути свіжою
Страви новорічного столу теж зазнають змін. Драконові смакує свіжа їжа, без додаткової термообробки, тому в жодному разі не заготовлюйте напівфабрикати.
Неодмінно поставте на стіл страву з риби - представника водної стихії. Кращими Дракон визнає ті меню, куди увійдуть страви зі стерляді, бестера і деяких видів форелі. Головне у приготуванні - приправити духмяним перцем та імбиром, базиліком та кардамоном, мускатним горіхом та корицею, гвоздикою та перцем "чилі". У гостре меню добре додати м'ясні страви, які перед подачею на стіл варто полити спиртним та підпалити.

... а зустріч Нового року — оригінальною
Як вже говорилося вище, 2012 рік матиме особливу карму. Звідси порада - зустріти його по-особливому. За мить до бою годинника варто припинити передсвяткову метушню, подумки віддайте належне року Зайця, що минає, та згадати все найкраще, що з вами відбулося протягом року. Потім, коли годинник проб'є північ і в усі права вступить Новий 2012 рік, налаштуйтеся вийнятково на позитивні думки, думайте про добро і справедливість.
Дракон любить веселощі, тому святкування потребує активності й позитиву. Вмикайте ритмічну і запальну музику - і танцюйте! Головне - не сидіти на місці. Враховуючи життєрадісність і енергійність Дракона те, що він полюбляє різного роду видовища, абсолютно природним буде провести новорічне святкування у вигляді карнавалу або маскараду. Сміливо фантазуйте на тему новорічного образу. Головне - щоб було незвично і відповідало морській тематиці. Адже Дракон крім того, що чорний, ще і водний. Костюм русалки, золотої рибки, черепашки або піратки цілком підійде.
Кажуть, досить зробити зарядку під енергійну музику – і це вже запорука того, що китайський Новий рік 2012 ви зустріли згідно з рекомендаціями астрологів.
Щодо місця проведення новорічної вечірки, то Дракон віддає перевагу відкритому простору, тому не варто обмежувати себе в подорожах. Будьте оригінальні у виборі місця.
Наприклад, за наявності снігу, ви можете одягти лижі, лижні костюми – і з пляшкою шампанського зустріти Новий рік та спуститися з гірки на лижах. Ну, або санчатах.
Пропонуємо 10 сценаріїв зустрічі Нового року
1. Дитсадківський сценарій
Найпростіший, проте напрочуд милий Новий рік може вдатися за цим сценарієм. Запроси побільше друзів, але пам’ятай: серед них обов'язково повинні бути Зайчик, Білочка, Сніжинка, Ведмедик, Клоун і Сніговик. Тому заздалегідь попередь друзів, щоб вони всі підготували костюми та смішні віршики для Діда Мороза, адже він не дає подарунки просто так. І не забудь про атрибути Нового року по-дитсадківськи – ялинка, табуретка та Дід Мороз.
2. Авантюрний сценарій
Головне для цього – зібрати групу однодумців, тобто таких самих авантюристів, любителів веселих пригод. Маєте зібратися та вирішити, куди поїдете зустрічати Новий рік. При цьому можна одразу зателефонувати всім знайомим і друзям – а може, хтось запросить до себе. До речі, вхідні двері не варто взагалі зачиняти – можливо, хтось ще захоче до вас приєднатися. Обов'язкова програма – прогулянка нічним містом із шампанським, хлопавками та бенгальськими вогнями. Або ж можна просто купити гарячу путівку до будь-якої країни – може бути дуже весело, зокрема, якщо це буде сюрприз для твоєї половинки.
3. Водний сценарій
Пам'ятаєш, Новий 2012 рік– рік Водяного Дракона? Один із найекзотичніших сценаріїв – зустріч Нового року на воді. Наприклад, у басейні – з їжею на плаваючих підносах, із величезною кількістю свічок і ялинкою над водою. Такий Новий рік запам'ятається всім і сподобається Водяному Дракону. Залишилося лише знайти будинок із басейном або ж домовитися про оренду басейну.
4. Екстремальний
Таку зустріч Нового року організувати треба заздалегідь. Плюс – потрібні ентузіасти. А де зустрічати – вибирайте самі: на параплані, повітряній кулі, з парашутом у небі, за штурвалом літака чи яхти.
5. Дуже дорослий сценарій
Потрібно зібрати друзів-любителів еротичних розваг. У програмі свята – гра в пляшечку, стриптиз, еротичний масаж, ігри на роздягання і так далі – усе, на що вистачить сміливості й спільного бажання. Головне, щоб було весело і не було потім прикро за те, що погано зустріли Новий рік.
6. Дискотечний сценарій
Тут усе зрозуміло: вибираєте клуби, бажано кілька і недалеко один від одного. І всю ніч подорожуєте з танцполу на танцпол. Найголовніше, щоб знайшлися друзі, які підтримають таку активну зустріч Нового року.
7. Бюджетний сценарій
Для тих, хто хоче заощадити на зустрічі Нового року. Варіант – ідіть 31 грудня до батьків. Там вас нагодують, напоять, ще й, може, подарунок вручать. Крім того, Новий рік – свято сімейне, тому, можливо, зустріч із батьками – це найкращий варіант.
8. Тривалий сценарій
Якщо у вас є час і бажання відсвяткувати Новий рік так, щоб це запам'яталося на довгі роки. Дача, велика компанія та багато напоїв для зігрівання – те, що треба. Маскарадні костюми, веселі конкурси, шашлики в заметах, катання на санках, ігри в сніжки, тобто все, що принесе море задоволення.
9. Романтичний сценарій
Що може бути краще за романтичний тет-а-тет у найказковішу ніч у році? Закохана пара, свічки, пінна ванна, пристрасні обійми та ніжні спокусливі погляди, палкі поцілунки та виконання найпотаємніших бажань – от справжнє новорічне свято для закоханих.
10. Радянський сценарій
Можливо, найпоширеніший, проте не менш улюблений сценарій. Так зустрічають Новий рік наші батьки, і ми так звикли з дитинства. На столі - салат “Олів'є”, мандарини, “Советское шампанское”, по телеку “Блакитний вогник” та “Іронія долі”. І хоча це не дуже оригінально, зате затишно і по-домашньому. Така зустріч Нового року якнайкраще підходить для втомлених роботою і різними проблемами людей.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую