ye-logo.v1.2

«Розборки» лідерів

Спорт 3601
Фото: автора

У Хмельницькому «Поділля-Конфермат» зіграло проти кам’янець-подільської «Октави»

Цей поєдинок став окрасою п’ятого туру чемпіонату України з міні-футболу серед команд другої ліги. Команди, які до цього не втратили жодного очка, мали вирішити між собою, хто стане одноосібним лідером у другій лізі. А тому й не дивно, що на футзальному майданчику вирували справжні пристрасті. Навіть виникла сутичка.

Вже на початку поєдинку Ростислав Ціх двічі перевіряв на міцність голкіпера гостей, але Сергій Чорнобай був непробивним. А потім свою майстерність довелося демонструвати Анатолію Лановому, який, забігаючи наперед, став справжнім героєм у матчі та вболівальниками, які прийшли на гру, був визнаний найкращим гравцем у складі «Поділля-Конфермат». Поєдинок проходив у доволі швидкому темпі, однак на табло доволі довго горіли нулі. Однак на 13 хвилині «Октава» провела відмінну комбінацію, наслідком якої став гол, який у ворота хмельничан забив Сергій Топиркін. На рівновагу в рахунку довелося чекати лише півтори хвилини. Шум потужно пробив з метрів 12-и, і Чорнобай виявився безсилим. Натомість на 16-17 хвилинах голкіпер «Октави» двічі врятував свою команди від голів. Кам'янчани під завісу першого тайму були близькими до того, щоб знову повести в рахунку, але Олександр Заєць не зміг «пробитии» Ланового.

У другому таймі напруга зросла у рази. Гравці обох команд відчутно нервували. Окрім досвідченого Автанділа Гвіанідзе, який на 26 хвилині поєдинку холоднокровно пробив із розвороту в дальній нижній кут Чорнобая та вивів хмельничан вперед. Після цього, скалося враження, нерви здали не лише у кам'янчан, а й в хмельничан. Після фолу в центрі поля, між гравцями обох команд виникла сутичка – гравці ледве не побилися! Але суддя жодного з них не покарав червоними картками, обмежившись «гірчичниками». «Октава», яка, вочевидь, приїхала до Хмельницького за перемогою, продовжила тиснути на ворота суперника і на 28 хвилині хмельничан від голу врятувала стійка. А через хвилину Юрій Карбовський з трьох метрів влучив у Ланового. Ще через три – «Поділля-Конфермат», після удару Миколи Тарасова вдруге врятувала стійка. Гості продовжували атакувати, змушуючи господарів грати від захисту, і, якби не Анатолій Лановий, то «Октава», мабуть, щонайменше б двічі забила. Натомість отримала гол від… Ланового! Голкіпер «Поділля-Конфермату», отримавши м'яч біля власних воріт, одразу ж пробив по чужих. Чорнобай, який далеко вийшов з воріт, злапав «сумагастого» лише за лінією власних володінь. Курйозний гол у виконанні голкіпера хмельничан додав бадьорості господарям поля, які лише за три секунди до завершення матчу припустилися помилки - вшосте порушили правила. Пенальті взявся виконувати Олександр Заєць. І знову на висоті виявився Лановий, який ліктем відбив м'яча і фінальна сирена зафіксувала перемогу хмельничан з рахунком 3:1.

Фоторепортаж з матчу можна переглянути у розділі "Фото/Відео"

Відзначимо й те, що інша хмельницька команда – «Спортлідер-2», здобула своє першо очко в чемпіонаті. Сталося це в Дунаївцях, де хмельничани зіграли з рахунком 3:3 із «Юнікобуд-Подільською маркою».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую