ye-logo.v1.2

Дунаївчанка Катерина Грищук перемогла у телепроекті

Культура 3994
Катерина Грищук
Катерина Грищук. Фото: Давида КАЦА.

Дівчина стала переможцем на телевізійному проекті «Караоке на майдані», в якому її визнали найкращою народною співачкою минулого року.

Завдяки успіху дівчина змогла поїхати на фестиваль до Іспанії. На ньому зібралися обдаровані особистості з різних куточків світу. І, що особливо приємно, що в цій далекій країні дунаївчанка виступила напрочуд вдало, вразивши усіх щирістю свого співу. В нагороду їй дістався кубок та нестихаючі оплески глядачів і журі. “П′ять днів в іспанському місті Ллорет де Мар промайнули надто швидко, - розповідає Катя. - Тим паче, що це була моя перша поїздка за кордон. Запам′яталась колоритна архітектура міста, також я відвідала музей котів, незвичайний акваріум. Усе це настільки цікаво та захоплююче, що й словами не передати.
Кожен успіх є черговим стимулом до того, щоб спрямовувати зусилля на ще більш плідну працю. І Каті є до чого прагнути – якщо все добре складеться, в травні вона знову поїде до Іспанії. Є ймовірність сольного концерту в Ніцці у Франції, а це свідчить про те, що співати в нас - таки вміють. І то неабияк.
Оксана Іванець.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую