ye-logo.v1.2

Боротьба загострюється

Спорт 3079
Гола Віталія Монастирського (ліворуч) у ворота «ДЮСШ-4» виявилося замало.
Гола Віталія Монастирського (ліворуч) у ворота «ДЮСШ-4» виявилося замало.. Фото: автора

«Спортлідер+» зіграв перший матч в 1/8 фіналу Кубка України, а «Поділля-Конфермат» здобуло дев’яту перемогу в другій лізі

Тиждень, що минув, видався доволі насиченим на міні-футбольні події. Спочатку в Тернополі хмельницький «Спортлідер-2» провів перший півфінальний матч на Кубок Західного регіону серед команд другої ліги. Хмельничани, які прибули на гру проти «Агрону-Королівського смаку» у підсиленому складі (разом із командою приїхали двоє футзалістів «Спортлідера+» Артем Глас та Микола Сохорук), були близькими до перемоги. Ще в першому таймі «спортлідерці» забили чотири голи, а господарі лише один. Але втримати перевагу не змогли. Гравці «Агрону-Королівського смаку» не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. І лише на останній хвилині матчу, завдяки влучному удару Миколи Сохорука, «Спортлідеру-2» вдалося врятуватися від поразки. Рахунок 5:5 цілком задовільнив хмельничан, оскільки попереду на них очікує матч-відповідь у Хмельницькому.

Виснажені кубковим протистоянням, гравці «Спортлідера-2» зіграли черговий матч у другій лізі. Вдома їм протистояв клуб «ДЮСШ-4» з Рівного. Попри те, що вже на третій хвилині Віталій Монастирський відкрив рахунок у матчі, здобути очки хмельничанам все одно не вдалося. Гості відігралися ще до перерви, а в другому таймі дотиснули суперника та перемогли – 2:1.

Натомість «Поділля-Конфермат» вдев'яте поспіль порадувало своїх вболівальників. Цього разу в Івано-Франківську, де здолали «Ураган-2» з рахунком 6:3. До речі, саме «Ураган-2» невдовзі протистоятиме хмельничанам у півфіналі Кубка Західного регіону. А тому, не виключено, що у фіналі Кубку зійдуться дві команд з Хмельницького – «Спортлідер-2» та «Поділля-Конфермат». А ось кам'янець-подільська «Октава», яка в другій лізі посідає друге місце, зазнала поразки в Тернополі з рахунком 7:3. І тепер кам’янчани відстають від «Поділля-Конфермату» аж на 11 очок.

Ну, а флагман хмельницького футзалу – «Спортлідер+», провів перший матч Кубка України в Донецьку, де команді Івана Стасюка протистояв клуб першої ліги «Ресурс». Господарі, забивши в першому таймі один гол, фактично, всю зустріч провели у захисті. І на третій хвилині другого тайму Вадим Стасюк відновив «статус-кво» у матчі. Дотиснути «Ресурс» хмельничани не змогли. Крім цього, на 31 хвилині залишилися без Артура Нємого, який отримав червону картку. Вистоявши дві хвилини у меншості, «Спортлідер+» все одно не витримав напруги, пропустивши другий гол на 35 хвилині. Але й поразка 2:1 у Донецьку додає оптимізму – попереду ж матч-відповідь у Хмельницькому, який відбудеться 24 березня. «Спортлідера+» влаштує перемога з рахунком 1:0.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую