ye-logo.v1.2

Одинадцятирічна дівчинка віддала шахрайці 11 тисяч доларів

Суспільство 2870

Чергове шахрайство зафіксували у Красилові

Коли школярка поверталася додому зі школи, поблизу одного з магазинів її перепинила невідома жінка і дуже переконливо почала розповідати про те, що її мама сильно хвора, але врятувати її можливо. "Для цього на грошах, які зберігаються в батьківському будинку, потрібно провести ритуал очищення, тож наказала дівчинці поспішати додому і принести гроші, а вона вже зробить все, що потрібно", - розповіли в СГЗ УМВС у Хмельницькій області.

Дитина побігла додому, а в кімнаті, де були гроші, вона побачила маму. Неньці нічого не розповіла, а "виманила" її з кімнати та швиденько дістала з хованки 11 тисяч доларів та власних 300 гривень, які назбирала протягом певного часу.

Зібрані гроші школярка принесла на вказане місце і віддала незнайомці. Та почала щось шептати, а дівчинці наказала відійти вбік та кілька разів прочитати молитву «Отче наш». Дівчинка продовжила сумлінно виконувати усі настанови «благодійниці». Читаючи молитву, вона постійно оглядалась на жінку, але коли обернулась втретє, то її, як то кажуть, і слід простиг…

По даному факту порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують зловмисницю і зазначають, що діти через свою довірливість доволі часто стають жертвами шахраїв, тому краще, щоб вони не знали, де батьки зберігають сімейні заощадження.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую