ye-logo.v1.2

В Управлінні МВС України в Хмельницькій області впроваджено сучасну систему відеоспостереження «Єдина чергова частина»

Суспільство 3079

Відеозапис ведеться 24 години на добу, причому на моніторах в обласному управлінні можна бачити не лише те, що роблять, а й чути, що та як говорять оперативні чергові у районах.

Камери на місцях встановлені таким чином, щоб можна було побачити не тільки працівників міліції, а й тих відвідувачів, які звертаються до чергових частин. 
На думку начальника УМВС України в Хмельницькій області Сергія Шутяка, користь такої системи не лише у додатковій фіксації подій, які відбуваються у міліцейському відділку, а й у тому, що, перебуваючи під постійним відеонаглядом, правоохоронці більше стежать за своєю поведінкою, мовою, дбаючи про те, щоб навіть у розмові між собою у них не проскакувало «міцне» слівце.
До речі, УМВС України в Хмельницькій області стало першим з обласних управлінь, де встановили таку систему. Ідея такого нововведення в діяльності уже тривалий час не давало спокою генерал-майорові Шутяку. Кілька років тому він за програмою обміну досвідом побував у Туреччині, де побачив схожу систему і при першій можливості запровадив її на Хмельниччині. Але подоляни пішли далі турецьких колег, у яких можна було тільки спостерігати за німою картинкою на моніторах, і зробили відео з одночасною передачею звуку. 

http://mia.km.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую