ye-logo.v1.2

На Хмельниччині триває чорна хвиля “весняних” самогубств: неповнолітня кинулася з вікна власної квартири

Суспільство 3797

3 березня неповнолітня мешканка Кам’янця-Подільського покінчила життя самогубством вистрибнувши з вікна дев’ятого поверху власної квартири.

Як повідомила помічник начальника міськвідділу міліції із взаємодії з громадськістю та ЗМІ капітан міліції Наталія Касапчук, 3 березня неповнолітня мешканка   Кам’янця-Подільського покінчила життя самогубством вистрибнувши з вікна дев’ятого поверху власної квартири.

У повідомленні йдеться, що той вечір дівчина провела разом із знайомим та випила з ним трохи вина. За розмовами забула про час і повернулась додому на двадцять хвилин пізніше домовленого. Розмова з матір’ю була короткою і закінчилась забороною на недільний відпочинок. Ображена дитина пішла спати. Про що думала дівчина можна лише припустити, одначе саме ті думки спонукали її до останнього в житті кроку. Відчинивши вікно вона зробила «крок до смерті». Не останню роль у цій ситуації зіграв і алкоголь – зазначає начальник ВКМСД майор міліції Юрій Плюта,- проведеними заходами ми встановили особу з якою дівчина проводила той вечір. На разі чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за ст..180 «Доведення неповнолітнього до стану алкогольного сп’яніння» та проводиться всебічна перевірка по факту самогубства - пише сайт novini.net.ua

На жаль, початок весни у Кам’янці-Подільському ознаменувався низкою трагічних випадків, пов’язаних з самогубствами. За два тижні це вже третє повідомлення, у двох з них мова йде про неповнолітніх.

Нагадаємо, що в кінці лютого  у Кам’янці-Подільському  жінка кинула у річку власне немовля, а тоді й сама кинулася у воду. А в січні 14-річна Марина Кашпрук накинула на шию зашморг через знущання у школі. І це ще не вся картина

Така вбивча тенденція характерна для українського суспільства загалом. Нещодавно газета “Коментарі” досліджувала цю тему. Було виявлено, що рівень самогубств серед українських підлітків у віці до 14 років втричі вищий, ніж у країнах Євросоюзу. Однією з причин цього явища психологи називають те, що діти копіюють поведінку дорослих, які сьогодні живуть, не бачачи перед собою великих перспектив, не маючи надій на майбутнє. 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую