ye-logo.v1.2

Мер Нетішина: В Україні почався процес зачистки міських голів не з Партії регіонів

Політика 5027

Міський голова Нетішина Хмельницької області Ольга Омельчук заявила, що в Україні проводиться зачистка мерів, які не є членами Партії регіонів.

"В Україні розпочався процес зачистки міських голів, які не належать до партії влади, - перед виборами 2012 року. Прикладом цього є припинення повноважень міського голови у Южноукраїнську, спроби це зробити в Кузнецовську", - сказала Омельчук в інтерв'ю місцевій газеті Пост Громадського контролю.
За її словами, депутати Нетішинської міської ради, які 13 березня проголосували за висловлення їй недовіри, порушили законодавство.
"Щоб довести це, я звернулася до суду. І, незважаючи на імовірний тиск на суди в Україні, я піду до кінця, навіть якщо доведеться звертатися до Європейського суду", - підкреслила Омельчук.
Нагадаємо, що 16 березня повідомлялося, що за два тижні були відсторонені від виконання своїх обов'язків мери трьох міст-супутників українських атомних станцій: Южноукраїнська Миколаївської області Андрій Стулін, Нетішина Хмельницької області Ольга Омельчук та Кузнецовська Рівненської області Сергій Анощенко.

***

Безпартійний юрист Ольга Омельчук була обрана мером Нетішина у жовтні 2010 року, коли їй було 28 років. На виборну посаду її підтримала партія Фронт Змін. 

За матерiалами: УНІАН

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую