ye-logo.v1.2

У цю середу в центрі Хмельницького роздаватимуть зарплатню молодим спеціалістам!

Суспільство 3155

Зарплата у вигляді повітряних кульок. Інформаційна акція "Молоді спеціалісти працюють на шарик!" від активістів "Прямої Дії"

18 квітня,о 12:00, на майданчику навпроти "Дитячого світу", прямісінько з імпровізованого "касового віконця", під гаслом "Молоді спеціалісти працюють на шарик!", активісти незалежної студентської профспілки "Пряма Дія" будуть роздавати повітряні кульки.
Таким чином, "Пряма Дія" вирішила продемонструвати своє ставлення до нового законопроекту "Про зайнятість населення", який у Верховній Раді планують розглядати в наступному місяці.
" "Праця на шарик", ніби між рядками прописана у даному законопроекті, адже він передбачає впровадження безоплатного стажування для студентів і випускників (ст.28 законопроекту), а проходження стажування (терміном до 6 місяців, що удвічі більше існуючого “випробувального терміну ”)не гарантує зарахування до штату працівників. Також проект передбачає скорочення часу, протягом якого молоді спеціаліст(к)и без досвіду роботи мають право отримувати допомогу по безробіттю: із 360 днів термін скорочують до 180. Встановлення факту епізодичного виконання будь-якої роботи (навіть на умовах “ фрілансу ”) теж означає втрату статусу безробітного. Припинити виплату соціальної допомоги молодим спеціаліст(к)ам можна буде, як і зараз, у випадку відмови двічі підряд від запропонованої роботи." - кажуть активісти "Прямої Дії"
Разом із кульками, активісти роздаватимуть інформаційні листівки з більш детальною інформацією щодо законопроекту.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую