ye-logo.v1.2

На Хмельниччині злодій обікравши пенсіонера залишився пообідати

Суспільство 2234

На Старосинявщині правоохоронці затримали 19-річного молодика, який, окрім того, що обікрав самотнього пенсіонера, то ще й поживися його скромними наїдками.

Того дня хлопець провідував свою бабцю, у котрої якраз кололи свиню. Помічник із нього був ніякий, а от кмітливий злодюжка — ще той: запримітивши на подвір’ї знайомого пенсіонера, який проживав одиноко, хлопець вирішив навідатись до його господи. «Відстань між будинками — більше двох кілометрів, тож власник навряд чи скоро нагодиться», — прораховував на ходу юний зловмисник. Опинившись на місці, він розбив шибку і спокійно проник у будинок. Понишпоривши кімнатами, хлопець таки натрапив на дідову схованку, звідки витяг 650 гривень. Уже збирався йти, аж ноги занесли на кухню, а там … запашна курочка. «Ну, не пропадати ж такому добру!» — подумав зловмисник. До м’яса хлопець підсмажив собі ще кілька яєць і добряче пообідав, а потім не кваплячись подався додому.

Повернувшись додому, хазяїн одразу помітив, що хтось господарював у будинку в період його відсутності, і повідомив про це до Старосинявського райвідділу міліції. Оперативники швидко вийшли на слід злодюжки і затримали його. Під час обшуку у нього виявили тільки половину вкрадених грошей, іншу, за його ж словами, він загубив. А на запитання про те, навіщо влаштував трапезу на місці злочину, хлопець відповів, що дуже хотів їсти, адже батько тримав його на «голодному пайку».

Ця сім’я справді вважається неблагополучною, адже в батьків, які перебиваються випадковими заробітками — восьмеро дітей. Та це зовсім не привід жаліти юного крадія, адже, незважаючи на такий юний вік, хлопець уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та розбій і відбував покарання у місцях позбавлення волі. А під час розслідування «свіжої» справи правоохоронці з’ясували, що він причетний і до нещодавньої крадіжки скляної тафлі з місцевого магазину. ЇЇ правоохоронці виявили на горищі будинку, де мешкав крадій.

Наразі стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую