ye-logo.v1.2

ШОК! Хмельницький: це не мусорка, це - міське звалище (ВІДЕО)

Суспільство 6349

САНСТАНЦІЯ НЕ РЕАГУЄ. Каже: ТАМ ВСЬО ПО НОРМАМ! Сюди викидають і мертвих тварин, і старі меблі, і...

Вже більше 20 років мешканці будинку №20, що на вулиці Щорса, ведуть безрезультатну боротьбу за чисте повітря. Біля п’ятиповерхівки при в’їзді у двір стоїть сміттєзбірник, яким користується, як кажуть люди, весь район.

"З 87 року ми постійно воюємо із цією мусоркою - говорить Петро, мешканець будинку № 20 по вулиці Щорса - Вікна нашого будинку фактично виходять сюди... і літом такий сморід, що не можна дихати. Ці бацили, мухи, все летить до квартир. От і виходить антисанітарія полнєйшая".

МИКОЛА (мешканець будинку № 20 по вулиці Щорса): "Тут багато  крис, мух; тут рядом школа, столова; тут може бути, яка хоч інфекція [...] Куди ми тільки не зверталися, ні хто нам не допомагає".

ВІКТОР (мешканець будинку № 20 по вулиці Щорса): "А коли тут піднімається вітер, то мусор не тілько тута, по газонах, а й вокруг всього дому. САНСТАНЦІЯ НЕ РЕАГУЄ. Каже: ТАМ ВСЬО ПО НОРМАМ! [...] Це не мусорка, це - міське звалище. Район цей називають Новий План, тут є часний сєктор, там тримають худобу: свині, кролі, нутрії... Це всьо вичищається і в мішках сюди звозиться. Десь працює цех пошива, то ті десь ночью привозять  такими вже баулами, як то з Турції возять, стокілограмові..."

Детальніше у відеосюжеті 33 каналу (автор: Марія Турчина; камера: Дмитро Корницький):
 

Коментарі:

Віктор 26.04.2012 11:19

посилання нне працює ось http://ye.ua/news/news_8759.html

Віктор 26.04.2012 11:18

але рано чи пізно ввесь цей срач потрібно буде прибрати, забрати... і переробити, ми ж не можемо просто так вивести його комусь на городи, як от сюди http://ye.ua/news/news_8759.html. Це теж якось не нормально, не можна перетворювати все на  смітники. Проблема існує давно і її потрібно вирішувати, адже скоро ми перетворимось насуцільний смітник, (хоча це вже давно присутнє).   

Віктор 26.04.2012 11:13

Згоден зі всіма. 

Олег 26.04.2012 01:10

А Янык с Азаровым еще похлеще! Куда страну катят! Беспредельщики!! А Мельник  в "нашем сартире", за всеми убирать не будет!" Проблема с 1987 года! Мельник  не всилах,  без хмельничанин сам все не уберет, то что на сра... с времен СССР! Гляньте что творится в других городах, областях...А  Федорович только колотит и мешает нормальным, занимается не обходимыми делами...

Избиратель 26.04.2012 00:25

Мельник это отстой! Город засран,дорог вообще нет!

ВОВК 24.04.2012 17:08

Щурі-людожери)

Віктор 24.04.2012 17:05

жесть! Це проблема по-ходу не тільки Нового Плану, а й інших районів. І на виставці, і на проспекті Миру теж подібна ситуація. Це розпіз.........во зі смітниками то просто капєц.  по вулиці Свободи 14а мусорка такаж сама тільки де що менших масштабів, сміття всюди вітром його розносить по усьому дворику. А біля ВПУ 25 - так само. Хмельницький це внатурі  звалище. з цим потрібно щось робити. Владі- вжити заходів. а то щурі скоро будуть нападати на людей, як скажені собаки...

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую