ye-logo.v1.2

21-річний чоловік втопився біля млина під Старокостянтиновом

Суспільство 2834

У селі Губин Старокостянтиновського району Хмельницької області у річці Случ втопився 21-річний чоловік. Трагедія сталася ввечері 14 травня. Тіло молодика так і не знайшли.

4 травня о 20-тій годині рятувальникам Старокостянтинова повідомили, що у селі Губин на річці Случ втопився молодий 21-річний чоловік. Як повідомили МНС’ників, поблизу місцевого млина потерпілий пірнав у воду. Під час одного занурення він вдарився головою, втратив свідомість і втопився у річці.
На місці пригоди рятувальники шукали тіло загиблого. Для цього використали рятувальний човен, мотузку та спеціальні інструменти. В результаті пошуків тіло молодика так і не знайшли.
Територіальне управління МНС повідомляє, що загалом з початку року на водних об’єктах області зареєстрували сім випадків загибелі людей.
У зв’язку з цим Територіальне управління МНС Хмельницької області звертається до всіх громадян із попередженням. Порушення правил поведінки на воді може призвести до непоправних наслідків! Будьте обережні, бережіть своє життя та життя своїх близьких! Дотримуйтесь правил безпеки на воді, привчайте до цього дітей!
Батьки! Не залишайте без нагляду дітей під час перебування поблизу води! Цінуйте життя! 

http://vsim.ua/

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую