ye-logo.v1.2

Відпочинок в нічному клубі ШТОРМ закінчився побиттям та стріляниною (ВІДЕО)

Суспільство 6576

В нічному клубі “Шторм” у Хмельницькому побили людину. За словами хлопця охорона почала класти в руку пістолет, аби на ньому залишились відбитки його пальців. В наслідок цього зламали палець

Після конфлікту в нічному клубі "Шторм" хлопці вже визвали таксі і чекали його, а ж раптом побачили, що до них наближається кілька агресивно настроєних людей.

- Їх було, приблизно, чоловік десять, нас було четверо. Боячись за своє життя і життя своїх друзів я дістав стартового пістолета, який знаходився в сумці... Не стріляючи, я попередив їх, що давайте розійдемося, ми поїдемо, нам не потрібні проблеми... на що вони відреагували ще агресивніше. Почали оточувати нас. Я вистрелив в землю. Нас почали бити... - говорить Сашко Владика. 
За словами Сашка серед людей, які били його та друзів вони впізнали охоронця нічного клубу. 
- Охоронець нічного клубу викрутив мені руку. Забрав пістолет і почав насміхатися мовляв, якщо дістав пістолет то стріляй і вистрілив мені в ногу. Судмедекспертиза підтвердила це, на нозі є сліди. Далі мені наносились удари купою людьми в різні області мого тіла.
Сашко весь у синцях, у нього болить щелепа, йому розбили губу, під очима синці.
Приїхала міліція та державна охорона.
- З даної ситуації я зрозумів, що декілька людей які нас били вели себе як друзі з працівниками державної служби охорони. Нас усіх розвели. На мене вділи наручники. Завели в "Шторм", де охорона почала класти в руку пістолет, аби на ньому залишились відбитки моїх пальців. В наслідок цього мені зламали палець.

ЗА ДЕТАЛЯМИ ЦІЄЇ СИТУАЦІЇ СЛІДКУЙТЕ НА САЙТІ ye.ua

 

 

Коментарі:

Віктор 18.05.2012 14:47

Так це ж не перший раз. Хто був там то бачив. Там і наркоту можна купити. НК кришує міліцію. там все на мазі. Всі в долі. Не здивуюсь якщо все замнуть або все затягнеться... Ну парні попали це  сто пудово, випили, заснув один тіп, але ж не бити за це просто вивести на вулицю. Охорона повина знати на якій вони роботі, а не догання хлопців на вулиці і бити їх. тим паче там.  У одного хлопця перепона перетинка тріснула, іншому ногу прострелили. це ж капєц. Ніззя так. А стосовно пістолету то - самозахист. сто пудово. 10 чоловік, амбалів проти 4.  

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую