ye-logo.v1.2

Пономарьов приховує роман із підопічною?

Культура 7530
Про стосунки Олександра Пономарьова та Галини Безрук говорили ще на проекті ГОЛОС КРАЇНИ
Про стосунки Олександра Пономарьова та Галини Безрук говорили ще на проекті ГОЛОС КРАЇНИ

Співак Олександр Пономарьов, який не так давно розлучився з дружиною Вікою, наразі нібито не має серйозних стосунків. Втім, артиста часто бачать у компанії молодої співачки, яка була його підопічною в одному з вокальних шоу.

Наші колеги з "ТСН. Особливе" завітали на дачу Олександра Пономарьова якраз тоді, коли він репетирував акустичний концерт разом з дівчиною. Серед музикантів Сашка була лише єдина жінка – його екс-підопічна Галина Безрук. Пізно ввечері дівчина співала разом з Олександром романтичні пісні.
"Я відчуваю її, я відчуваю, як вона співає, це прикольно. Якщо дивишся і починаєш звертати увагу на дівчину, як на жінку. Ну, на Галю, як на Галю. Тоді не чуєш, що вона співає. Тому мені було легше, коли я на неї не дивився", - зізнався Сашко.
"Я вже впоралася, я вже не дивлюся на нього", - додає Галина.
Цікаво, що на запитання про їхні стосунки і Пономарьов і його підопічна відповіли неоднозначно. Мовляв, зараз це ділові взаємини, а що буде потім – невідомо. 

Ми вже повідомляли, що Олександр Пономарьов зізнався в симпатії до учасниці своєї команди

Коментарі:

Віктор 22.05.2012 15:45

вот он! любітєль... Пономарьов прям мачо... *))) падобная сітуція з дружиною його минулою була... растанутся...ані, растанутса...   єсть такоє  нарєчіє - "*** і расталісь"

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую