ye-logo.v1.2

В регіонах України пропав зв'язок Київстар (ОНОВЛЕНО)

Суспільство 13592
Внаслідок позаштатної ситуації, яка виникла 21 травня 2012 року об 11:45, сталося пошкодження фрагменту мережі "Київстар"
Внаслідок позаштатної ситуації, яка виникла 21 травня 2012 року об 11:45, сталося пошкодження фрагменту мережі "Київстар"

У Тернопільській, Вінницькій, Дніпропетровській, Хмельницькій, Донецькій, Львівській областях вже кілька годин немає зв’язку Київстар

По всій Україні надходять новини про те, що звязок "Київстар" перестав працювати. Зокрема, вінницькі новини повідомляють:

Станом на 12:20 в сервісному центрі повідомили, що поломка на лінії.  

Станом на 13:15 Київстар продовжував “успішно” лежати, а абоненти відпочивати від дзвінків.

Станом на 13:25 з’явилася мережа. А в Хмельницькому в 13:55 

"У Тернополі абоненти “Київстару” вже більше години не моужть дозвонитися один до одного. Так, набравши телефон до друзів, родичів чи знаййомих у відповідь чують лише тишу, без гудків, а через кілька секунд дзвінок вибивається,"- пише "Стик" із посиланням poglyad.te.ua.

Аналогічно неможливо додзвонитися в Івано-Франківську та Львові. У соціальних мережах також підтвердили відсутність зв'язку жителі Донецька, Києва та Дніпропетровська.

"Цілу годину не можу нікуди зателефонувати ... Як кажуть друзі з інших міст України, у них теж не працює мережа. Точніше, сигнал мережі відмінний (у мене всі "палички" прийому сигналу), але спроба зателефонувати викликає три коротких гудки і мертву тишу" , - пише користувач ЖЖ felbert.

Також абоненти зазначають, що часто номери просто "зайняті", тоді як адресат повідомляє, що не користується мобільним.

"Уже 20 хвилин не можу нікуди зателефонувати, мені - теж, і не в мене єдиної такі трабли", - пише в Twitter користувач з ніком Kate Makogon.


"Внаслідок позаштатної ситуації, яка виникла 21 травня 2012 року об 11:45, сталося пошкодження фрагменту мережі "Київстар" – збій в роботі програмного забезпечення – яке призвело до ускладнень із отриманням послуг голосової телефонії для частини препейд-абонентів", - сказано в повідомленні  прес-службі "Київстар"  У компанії також наголосили, що абонентська плата на період виникнення ускладнень нарахована не буде.  "Київстар" приносить щирі вибачення за тимчасові незручності тим абонентам, які це відчули".

 

 

Коментарі:

Віктор 21.05.2012 17:02

Ну так Вітьок2 є-є-єта ти... і у тєбя работаєтььь... у міня тьожє работяєть... тєпєрь, а тогдатушкі нєряботало... **** шо прідіратся к славам:))))) У тєбя нєработаєть  у мєня работаєть ілі на абарот, кака-я разніца... не работало жжжж тагда...

Віктор2 21.05.2012 14:37

Віктор, все знаходиться, Білайн працює, в мене це точно

Віктор 21.05.2012 14:26

Минулої ночі приблизно пів другої кудись пропав сигнал Білайна. Повністю пропав.
Принаймі в мене пропав. Пробував на 3-ох телефонах 2-ох сім картах Білайна і 2-ох Утела. Повністю глухо.
Я от думаю, то вони щось змінювали, чи якась інша причина?
Коли київстар щось змінює, то вони білінг відключають, а білайн взагалі все рубанув.
То неправильний підхід. Їм гроші віжливіші ніж обслуговування абонентів.
Неправильно вони роблять.   Сьогодні коли пробував подзволнити, спочатку йшла голосова пропозиція вибрати мережу Київстар, а вже потім сам дзвінок.
Я думав, шо це вони дурницями займаються? Який нафіг Київстрар?!
А таки довелося обирати мережу Київстар.
Все.
Нема вже мережі Білайн.
Телефоном не знаходиться.

Serhio 21.05.2012 14:12

в 14:00 зв'язок з'явився, але все ще складно дозвонитися кудись. у деяких знайомих також не працює МТС

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую