ye-logo.v1.2

Зниклу хмельничанку та її подруг знайшли в морзі у Донецьку

Суспільство 4307

На питання активістки Олександри: «Ви що, за Януковича злякалися?», один з правоохоронців відповів дівчатам «Нам пох*й Янукович, ми Рената охороняємо»

Троє «викрадених» активісток FEMEN, серед яких хмельничанка Олександра Шевченко, які пропали ввечері 15 червня, вийшли на зв'язок вночі з моргу в Донецьку. За заявою прес-служби самих FEMEN, дівчат туди доставили співробітниками СБУ для медогляду на предмет відсутності побоїв. Пізніше активісток вночі вивезли на донецький залізничний вокзал.
 У FEMEN заявили, що активісток «захопив у полон» спецпідрозділ СБУ. Дівчат, які прибули вранці 15 червня в Донецьк для проведення чергової акції проти Євро-2012, відразу взяли під спостереження. Активістки намагалися втекти від переслідування, розділившись в громадському транспорті, але незабаром вони «були захоплені в полон спецпідрозділами СБУ в різних районах Донецька», як стверджується, до них застосовували «грубу фізичну силу».
За їх твердженням, дівчат заштовхали в машини, відібрали мобільні телефони, особисті речі і відвезли до найближчого відділення міліції.
Прес-служба стверджує, що під час затримання активістку Анну Большакову бив по обличчю один з «спец-виродків»: «Активістки FEMEN провели на допиті, без зв'язку із зовнішнім світом і під моральним тиском близько дев'яти годин. Там на донбаському жаргоні їм пояснювали мотиви їх укладення».

 
 

Коментарі:

Денис Костріца 17.06.2012 22:15

Ну що, дівчата, догралися? Я дивувався, як це вас не зарізали у Турції та на Близькому Сході за ваші витівки. А вашим спонсорам та керівникам (організаторам цього б+++ства) слід замислитись, а може годі ганьбити Україну за межами та всередині держави, а може розпустити цей бордель, а може зайнятися чимось нормальним

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую