ye-logo.v1.2

В Хмельницькому молодики почали "розбірки" із охороною більярдного клубу

Суспільство 2621

Після "хорошого" відпочинку в нічному закладі хлопці відмовились розплачуватись за принесений їм рахунок, хотіли битись...

Як повідомили у Хмельницькому міжрайонному відділі Державної служби охорони, близько третьої години ночі до наряду групи затримання Хмельницького міжрайонного відділу Державної служби охорони надійшло повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації в охоронюваному більярдному клубі, що знаходиться в мікрорайоні Виставка. 
На місці події до правоохоронців звернулися працівники охорони даного закладу та вказали на затриманих ними громадян.
20-річний та 22-річний хлопці кілька годин поспіль відпочивали в клубі – розважалися, замовляли різні страви та спиртні напої, а коли прийшов час розраховуватися, захмелілі молодики відмовилися платити за послуги. На зауваження охорони відреагували агресивно – намагалися вчинити бійку, – розповіла речник управління Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницькій області Альона Шибунько.
Працівникам нічного закладу відпочинку не вдалося вмовити клієнтів розрахуватися і вони натиснули на тривожну кнопку. Правоохоронці доставили «горе-відпочивальників» до Зарічанського відділу міліції. Наразі вирішується питання про порушення проти затриманих кримінальної справи за хуліганство.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую