ye-logo.v1.2

Хмельниччина. Три самогубства за один день

Суспільство 4615

За минулу добу на Хмельниччині три людини покінчили життя самогубством.

За данними УМНС України в Хмельницькій області, вчора, 22 серпня, на теренах області зафіксовано три випадки суїциду. В Летичівському районі у селі Ставниця  жінка 1953 року народження, на подвір’ї власного будинку вчинила самогубство шляхом повішання. Перевірку проводить Летичівський РВ УМВС.

Того ж дня в селі Тарасівка Ярмолинецького району в надвірній господарчій будівлі власного домогосподарства, громадянин 1939 рокі народження скоїв суїцид шляхом повішання. Тіло чоловіка направлено в Хмельницьке обласне бюро СМЕ. 

Третій випадок зафіксовано в Нетішині.  Від чергового РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що на горищі власного будинку по вул. Незалежності, 11 було знайдено повішеним чоловіка 1983 року народження, жителя с. Улашанівка. На тілі видимих тілесних ушкоджень не виявлено. Дана особа знаходилась на обліку в психологічному диспансері. Тіло гр. направлено на СМЕ до міста Нетішин.
 

Коментарі:

NIk Man 23.08.2012 09:40

Хто в газеті "Є" відповідає за публікацію новин на сайті? Хто відповідає за ту величезну масу помилок які так часто з'являються на сайті? Я спеціально зареєструвався, щоб написати цей коментар. Ну хіба є в Хмельницькій області Нетішинський район? Не серйозно для такого видання робити такі безглузді помилки.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую