ye-logo.v1.2

Олуйко визнав перемогу Сабія (ОНОВЛЕНО)

Політика 3193

Заяву з таким визнанням його прес-служба розіслала у ЗМІ

"Відбулися найбрудніші вибори до Верховної Ради України в історії нашої держави. Як Ваш кандидат, чесно пройшов виборчий марафон і не застосовував брудних технологій, які використовували опоненти проти мене. Дуже жаль, що в Україну прийшли часи, коли перемогу здобувають будь-якими методами, керуючись принципом «переможця не судять» - йдеться у заяві кандидата у народні депутати України кандидата по виборчому окрузі №189 Хмельницької області Віталія Олуйка.
Далі у тексті заяви Віталій Миколайович подає: "Отримати депутатський мандат «ціною крові» не хочу. Завжди в житті перемагав чесно і тому не бажаю загострення конфлікту. Боляче дивитися як чиниться психологічний тиск на членів окружної виборчої комісії зі сторони ВО «Свобода».
Правда на моїй стороні, я впевнений в своїй перемозі, проте представники ВО «Свобода» з Львівської, Тернопільської, Хмельницької та інших областей, які штурмують окружну виборчу комісію, на моє законне звернення до неї провести перерахунок бюлетенів на декількох нетішинських дільницях, не дають змоги вирішити дане питання в правовому полі. Очевидно, так бояться результату.
За останні дні відчув разом з членами окружної комісії, що таке «Демократія від «Свободи». Це залякування, погрози, приниження і шантаж, психологічний тиск та методи фізичного впливу.
Щоб не допустити розвитку небезпечного сценарію відкликаю свої заяви про перерахунок голосів на окремих дільницях та визнаю будь-які результати виборів і не збираюся їх оскаржувати.
Дякую Вам, шановні земляки, за підтримку".


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую