ye-logo.v1.2

Хмельничанка покаже свій голос країні

Культура 3511
Фото: http://novini.net.ua

Вікторія Литвинчук із Городка стала учасницею шоу "Голос. Діти".

4 листопада на каналі “1+1″ відбулась прем’єра вокального шоу “Голос. Діти”.

За результатами першого відбіркового туру учасниками шоу стало семеро юних вокалістів, які приєдналися до команди одного із тренерів – Тіни Кароль, Світлани Лободи та Олега Скрипки.

Щасливий квиток випав і для Вікторії Литвинчук – тринадцятирічної вокалістки із м. Городок Хмельницької області, яка виконала на “сліпих” прослуховуваннях пісню “Sorry seems to be” .

Співом дівчинка займається ще з 4-х років. “Я помолилася і душею обрала команду Світлани. На “Голос. Діти” хочу навчитися створювати образ до кожної пісні і вільно рухатися на сцені” – каже юна співачка.

Для Вікторії Литвинчук шоу “Голос. Діти” – не єдине випробування цього року. Улітку вона взяла участь у “Дитячій Новій хвилі”. На пісенному конкурсі дівчина отримала приз глядацьких симпатій – “Діамантову хвилю”.

Нагадаємо, що у шоу “Голос. Діти” (дитячій версії “Голосу країни”) беруть участь вокалісти віком від 6 до 14 років з усіх куточків Україні. “Голос країни” – це українська адаптація формату The Voice of… компанії Talpa.

Також слід зазначити, що прем’єра шоу “Голос. Діти” взяла рейтинг 8,59%, частку 22,88%, за комерційною аудиторією каналу (18-54, вибірка «Вся Україна»). Таким чином шоу “Голос. Діти” вивів канал “1+1″ у прайм-тайм неділі. Про це повідомляють у прес-службі телеканалу.

Інформує "Вже Інфо" 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую